Opinii

Primarul Dumitru Bocai, iniţiatorul campaniei de ajutorare a tinerilor cu dizabilităţi

„Mă mut la mama”, spectacol caritabil în oraşul Ovidiu

Peste 200 de localnici din oraşul Ovidiu s-au alăturat iniţiativei primarului Dumitru Bocai, de a ajuta persoanele cu dizabilităţi din localitate, îngrijite de Fundaţia CHIRO. Acţiunea s-a desfăşurat în sala Centrului Cultural din oraş şi în cadrul acesteia, printre altele, s-au strâns şi fonduri cu ajutorul cărora se vor achiziţiona articole vestimentare pentru tinerii cu nevoi speciale.
Primarul Dumitru Bocai şi-a arătat recunoştinţa faţă de toţi cei prezenţi la eveniment şi şi-a exprimat dorinţa ca spectacolele de teatru în oraş să devină o tradiţie. „Acţiunea din seara aceasta este practic prima de acest gen. Este vorba de un spectacol de teatru pe care l-am adus din dorinţa de a ne obişnui şi noi cu astfel de evenimente şi totodată am decis să îmbinăm utilul cu plăcutul transformând acţiunea într-una cu scop caritabil. Spectacol a fost asigurat de mine şi este doar un început”, a precizat primarul din Ovidiu. În sâmbăta în care a avut loc evenimentul, localnicii s-au bucurat din plin de comedia „Mă mut la mama”.

Un articol de Andreea PAVEL
Cristian Andrei LEONTE

Parlamentari si primari din Constanţa au salutat iniţiativa edilului din Ovidiu

La eveniment, alături de cetăţeni din oraşul Ovidiu, au mai participat şi primarul localităţii Poarta Albă, Vasile Delicoti, deputatul PDL, Constantin Chirilă şi senatorul Nicolae Moga. Cei trei au lăudat iniţiativa primarului Bocai şi au donat diverse sume de bani. Pentru invitaţii care au decis să sprijine financiar tinerii cu dizabilităţi, au urcat pe scena Centrului Cultural Ovidiu actorii Adriana Trandafir, Andreas Petrescu şi Gabriel Fătu.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top