Actualitate

COVID-19-Primarul din Văcăreni, mesaj pentru persoanele venite din străinătate

Primarul comunei Văcăreni (județul Tulcea), Ștefan Stoica, face un apel către cetățenii întorși din străinătate, cărora le cere să evite deplasările prin localitate, chiar dacă nu au primit măsura izolării la domiciliu. Primarul precizează că demersul său vine în urma sesizărilor primite de la cetățeni:

În calitate de Președinte al Comitetului Local pentru Situații de Urgență Văcăreni, adresez rugămintea ca persoanele sosite în localitate în ultima perioadă, chiar dacă nu au primit măsura de izolare la domiciliu dispusă de autoritatea compentă, să evite deplasările în localitate în special în locurile aglomerate. Solicit acest lucru în urma sesizărilor primite din partea unor locuitori ai comunei noastre.
Cu speranța că mesajul va fi înțeles și că lucrurile vor evolua în direcția cea bună, vă doresc tuturor o zi bună cu sănătate!

Primar Ștefan Stoica”

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top