Actualitate

Primarul din Cerna, Petre Șopu: Monitorizăm în permanență situația

Primarul din Cerna (județul Tulcea), Petre Șopu, ne-a transmis că situația este deocamdată sub control, cetățenii înțeleg în general că trebuie să respecte recomandările autorităților. Primăria a dezinfectat străzile, magazinele sunt aprovizionate, vârstnicii respectă programul în care au voie să iasă pentru cumpărături sau alte urgențe. La Cerna sunt 30 de persoane venite din străinătate, autoizolate la domiciliu. Acestea sunt controlate de autorități.

Am transmis mai multe mesaje de informare către cetățeni, în care le-am explicat situația gravă în care ne aflăm și le-am spus că trebuie să respecte regulile impuse de autoritățile centrale și locale. Monitorizăm în permanență situația, ne îngrijim ca persoanelor expuse să nu le lipsească nimic, le facem cumpărături, acolo unde este cazul. Vreau să le mulțumesc cetățenilor că au înțeles că trebuie să își reducă cât mai mult activitățile din afara gospodăriilor și să îi asigur de toată susținerea, pentru a putea trece cu bine de această perioadă. Vreau să le urez tuturor locuitorilor comunei multă sănătate”, a declarat primarul Petre Șopu.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top