Actualitate

Ceamurlia de Jos-sprijin pentru cetățenii aflați în dificultate

În comuna Ceamurlia de Jos, județul Tulcea, nu sunt persoane aflate în carantină, dar sunt 36 de persoane aflate în izolare. Acestora, primăria le asigură zilnic alimente și apă și îi monitorizează permanent, împreună cu personalul din cadrul Postului Local de Poliție. Numărul persoanelor vulnerabile de peste 65 de ani este de 60, monitorizați și aceștia în permanență.

Persoanelor de peste 65 de ani le oferim suport pentru procurarea celor necesare traiului zilnic, împreună cu personalul din cadrul Departamentului de asistență socială al Primăriei și al Comitetului Local pentru Situații de Urgență. Aceștia ne pot solicita ajutorul la numărul de telefon al instituției și numărul meu personal de telefon. Comunicăm în permanență cu locuitorii, cărora le transmitem să respecte regulile stabilite de autorități. Suntem alături de toți cetățenii și trebuie să înțelegem că doar împreună putem să depășim aceste momente grave”, ne-a transmis viceprimarul Dumitru Stan.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top