Actualitate

Primarul din Ceamurlia de Jos, Dumitru Stan, mesaj de Crăciun către locuitorii comunei

Înaintea Sărbătorilor de Iarnă, Dumitru Stan, primarul comunei tulcene Ceamurlia de jos, a transmis un mesaj către toți locuitorii. Mesajul de Crăciun este semnat alături de viceprimarul comunei.

„Vrem să vă mulțumim pentru sprijinul și înțelegerea pe care ni le-ați acordat în timpul anului 2022. Ne-a făcut plăcere să lucrăm alături de voi pentru a face ca localitatea noastră să devină un loc mai bun pentru toți. Dorim să mulțumim Asociației ASA și tuturor colaboratorilor pentru tot ceea ce ați făcut pentru noi și pentru comunitatea noastră. Vă dorim sărbători fericite și un an nou plin de realizări”, transmit locuitorilor comunei Ceamurlia de Jos primarul Dumitru Stan și viceprimarul Mihail Mihălțeanu.

Consiliul Local și Primăria Ceamurlia de Jos a dorit să vină în întâmpinarea nevoilor anumitor categorii de persoane în preajma sărbătorilor de Iarnă. Astfel, persoanele singure și cele nevoiașe au primit pachete în dar din partea administrației locale. Nici cei mici, elevii și preșcolarii, nu au fost uitați. Autoritățile le-au oferit și acestora pachete cu dulciuri înainte de sărbătoarea Crăciunului.

Totodată, în luna decembrie, în comuna Ceamurlia de Jos s-au distribuit pachetele alimentare oferite prin Programul Operațional Ajutorarea Persoanelor Dezavantajate (POAD). Programul a început în anul 2020 și cuprinde șase tranșe, ce însumează 7.133.112 pachete de câte 24 de kilograme, aproximativ 170.000 de tone de alimente. Pachetele vor ajunge, pe teritoriul României, la 1.188.852 beneficiari, categoriile eligibile fiind următoarele:

  • Familii și persoane singure cărora le este stabilit, prin dispoziție scrisă a primarului, dreptul la un venit minim garantat;
  • Familii beneficiare de alocație pentru susținerea familiei;
  • Persoane sau familii aflate temporar în situații critice de viață, respectiv victime ale calamităților, persoane dependente sau în alte situații asemănătoare stabilite prin anchetele sociale și care se află în situații deosebite de vulnerabilitate, precum și persoanele care locuiesc în așezările informale.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top