Actualitate

Patinoarul în aer liber amenajat în orașul Cernavodă

„Deși în ultimii ani nu ne-am putut bucura prea mult de zăpadă, iar iernile au fost destul de blânde, sportul cu patinele rămâne una dintre atracțiile sezonului pentru locuitori. Anul acesta patinoarul este unul sintetic, pentru a elimina consumul de apă și energie, dar și pentru faptul că se poate folosi și atunci când temperaturile sunt crescute”, anunță Liviu-Cristian Negoiță, primarul din Cernavodă.

Totodată, acest tip de patinoar se întreține foarte ușor și nu este toxic.

Gheața sintetică este în suprafață de 500 de metri pătrați și are o capacitate de 150 de persoane. Patinoarul este montat în Centrul Civic al orașului, în aceeași locație ca și în anii anteriori, care, pe lângă iluminatul festiv cu decorațiunile de Crăciun și parcul de distracții, vor întregi atmosfera sărbătorilor de iarnă.

„Pentru a întreține magia acestei perioade din an, se vor putea servi dulciuri și băuturi specifice sărbătorilor mult așteptate. Într-un cadru feeric, printre lumini și decorațiuni tematice, cei mici se vor putea bucura de Orășelul Copiilor din Parcul Central, care este dotat cu Oameni de zăpadă, Moș Crăciun, sănii cu reni 3D, globuri și stele luminoase, adevărate atracții atât pentru ei, dar și pentru adulți, deopotrivă”, completează primarul.

Pe durata funcționării, accesul și închirierea patinelor vor fi gratuite, iar programul va fi zilnic, de luni până duminică.

O dată cu venirea sezonului rece, Primăria Cernavodă îi invită pe toți iubitorii sportului cu patine să petreacă momente deosebite în aer liber, alături de cei dragi.

„Crăciunul este o poveste pe care fiecare dintre noi o purtăm în sufletele noastre! Va așteptăm cu drag să ne bucurăm împreună de sărbătorile de iarnă”, transmite administrația locală.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top