Ştiri

Primarul din Castelu vrea în Parlament

Nicolae Anghel, edilul comunei constănţene Castelu este angrenat în acest final de an 2012 în lupta alegerilor parlamentare. Primarul PDL din Castelu şi-a depus candidatura pentru postul de deputat pe Colegiul 2, un colegiu care cuprinde localităţi precum Medgidia, Tortoman, Siliştea, Kogălniceanu, Crucea, Hârşova, Ciocârlia etc. „Mi-am depus candidatura pe 13 septembrie, o zi norocoasă pentru mine, pentru că este cea în care am devenit întâia dată primar. M-am decis să optez pentru Colegiul 2 şi nu pe 4, cum anunţasem iniţial (n.r. Colegiul 4 cuprinde şi comuna Castelu).  Am hotărât să îl las pe colegul meu de partid Constantin Chirilă să candideze pe colegiul pe care a fost deja parlamentar timp de un mandat” a declarat Nicolae Anghel. Edilul a mai declarat că este sigur că preşedintele PDL Constanţa, Christian Gigi Chiru va câştiga un fotoliu de parlamentar, fie la Senat fie la Camera Deputaţilor. „Eu personal l-aş sfătui să meargă la Deputaţi pe Colegiul 9 sau la Senat pe 9 şi 10, acolo unde ar putea să îl înfrunte pe Mircea Banias” a mai spus Anghel.

Proiecte în derulare

Până la alegerile parlamentare, Nicolae Anghel este însă ocupat cu activitatea de zi cu zi, depusă ca edil al comunei Castelu. În prezent, există în derulare un proiect de împădurire a 31,7 hectare de teren dar şi un program de modernizare a staţiei de tratare a apei potabile din Nisipari. Anghel speră ca în scurt timp să se deblocheze şi un proiect valorând 1 milion de euro şi care prevede realizarea drumului de legătură dintre Castelu şi Nisipari, pe o distanţă de 6,4 kilometri. Lucrările de reabilitare de la sala de sport sau cele de la grădiniţă sunt alte activităţi în care administraţia locală este implicată în această perioadă.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top