Ştiri

Primarii nu cred în promisiunile electorale ale lui Dan Diaconescu

Edilii din Constanţa şi Tulcea comentează ascensiunea Partidului Poporului

În ultimele săptămâni, capul de afiş al vieţii politice de plaiurile mioritice a fost ţinut de aşa zisul „Război al Oltchimului”, un conflict declanşat de Dan Diaconescu, preşedintele PPDD, câştigătorul controversat al licitaţiei acţiunilor majoritare de la bine-cunoscutul combinat din Vâlcea. Reacţia Guvernului Ponta şi acuzele reciproce făcute de cele două tabere au agitat spiritele pe plan naţional, punând în umbră alte subiecte ale zilei şi chiar apropiata campanie parlamentară. Media românească a exploatat subiectul, iar aşa-zisa preluare a Oltchimului este în continuare la ordinea zilei. Ce se află în spatele acestei acţiuni a lui Dan Diaconescu, cine are de câştigat de pe urma acestui scandal, cum se explică ascensiunea din ultima perioadă a partidului său, sau cât de reale sunt promisiunile electorale făcute de reprezentanţii acestei formaţiuni politice, acestea au fost doar câteva dintre întrebările la care primarii Dobrogei au ţinut să răspundă.

Un articol de Cristian CEALERA şi Viviana MIHĂLŢEANU

Gheorghe Grameni – primar Mihai Viteazu

„Am spus-o şi în trecut, din păcate, o parte a electoratului nostru nu are cultură, iar asta ar trebui să le dea multora de gândit. Mulţi înghit tot felul de prostii – „trebuie să omorâm ciocoii, să luăm de la bogaţi şi să dăm la săraci”, tot felul de afirmaţii absurde de acest gen. Nu ne gândim că taxele şi impozitele vin în primul rând de la oamenii bogaţi. Nu ne gândim că trăim practic într-o democraţie, cu regulile care derivă din acest sistem. Nu înţeleg cum unora le place parcă mai mult minciuna decât adevărul. Şi la noi, la alegeri, PPDD-ul a făcut tot felul de promisiuni fără acoperire, au venit cu minciuni şi au cerut trei consilieri. Oamenilor li s-au zis tot felul de prostii. Un tractorist  a fost păcălit că dacă va vota cu PPDD, va primi gratis utilajul pe care lucrează. Li s-au promis tractoare, de parcă acestea ar fi fost ale primarului, să le dea el gratis. Omul şi cei din familia sa, zece persoane în total, au votat cu PPDD, convins că dacă le iese primarul, vor primi tractorul mult promis. Aşa a ajuns PPDD să aibă 200 de voturi, oricum prea puţine pentru a conta. Din păcate, se poate trage însă o concluzie.
La noi, cine minte frumos, are uneori de câştigat, este crezut de o parte a populaţiei. Eu sunt sigur că în spatele lui Dan Diaconescu se află alte interese, sunt alte persoane care aşteaptă să profite de pe urma acestor scandaluri pe care el le declanşează, însă nu aş putea spune cine sunt acele persoane. Lui îi prinde bine toată această tevatură, însă populaţia nu are nimic de câştigat. El nu are bani destui să îşi plătească salariaţii şi acum se bate cu pumnii în piept că are bani pentru Oltchim. O minciună crasă, nimic altceva.”

Dumitru Nedea – primar Ion Corvin

„Nu pot să comentez situaţia de pe plan naţional, dar pot vorbi despre ceea ce s-a întâmplat la noi în comună. Din 1350 de votanţi, candidatul PPDD s-a ales cu 65 de voturi. A dărâmat biserica, are o firmă de construcţii şi a promis că o va reface din temelii. Nu a făcut nimic la alegeri, biserica nu are zidurile terminate, nu are nimic, arată într-o stare jalnică. Sunt probleme mari, trebuie să găsim acum două miliarde să o facem, este o problemă a comunităţii şi de suferit au oamenii simpli, care sunt martori la tot ceea ce s-a întâmplat în campanie şi care ştiu cum s-au „concretizat” promisiunile acelui candidat. Dan Diaconescu face şi el tot felul de promisiuni deşarte, promite oamenilor câte 20.000 de euro, minciuni sfruntate. O să vedem ce se întâmplă după parlamentare,  să vedem cum dă acei 20.000 de euro,căci dacă este după vorbe, el le poate promite şi câte un elicopter.”

Florin Onescu – primar Lipniţa

„Din punctul meu de vedere, Diaconescu nu este om politic, dar ştie să facă bani din scandaluri şi să câştige la capitolul imagine. La noi, la alegeri, PPDD-ul a prins un post de consilier, prin redistribuire, a avut cam 3 % din voturi. Eu consider că Diaconescu este folosit şi că alţii încearcă să tragă foloase de pe urma tuturor conflictelor pe care el le-a declanşat. Face promisiuni aberante, fără niciun fel de acoperire. Aş putea spune că de pe urma războiului dintre Dan Diaconescu şi Guvern, în acest scandal Oltchim, singura formaţiune care are ceva de câştigat este PD-ul.
Spun acest lucru, pentru că aceste conflicte nu fac bine imaginii USL, deci este un scandal creat artificial, care are un cu totul alt scop, decât cel aparent.
Din nefericire, putem spune că Dan Diaconescu este emanaţia poporului român. Dacă unul care face astfel de promisiuni este crezut, atunci cel care crede minciunile sale este, într-un fel, de acelaşi nivel”

Ion Beiu – primar Saligny

„Reprezentantul PPDD a obţinut la noi, în alegeri, până în 10%. Nu am avut însă probleme cu el, eu am sprijinit toţi candidaţii, le-am pus la dispoziţie toate mijloacele necesare pentru a face campanie. Dacă vorbim despre ce se întâmplă la nivel naţional, eu consider că toate aceste promisiuni nu sunt realiste, sunt tot felul de poveşti ridicole, într-o vreme în care ţara asta are mari probleme economice şi nu are nevoie de aşa ceva. Din câte am auzit, Diaconescu vrea să dea în judecată Guvernul. Este o greşeală, ar trebui găsită altă soluţie, decât acest război deschis.
Nu cred că USL-ul ar pierde electorat de pe urma poveştii ăsteia, ci poate va avea de suferit la procentaj. Trebuie căutată altă cale. Românilor le plac poveştile, se înebunesc după Elodia, dar situaţia aceasta nu aduce nimic bun.”

Gheorghe Hânsă – primar Cernavodă

„ În istoria recentă s-au mai întâlnit astfel de fenomene, dar consider că ne aflăm tot în faţa unei ascensiuni de scurtă durată şi care nu va avea implicaţii serioase. La noi, PPDD a obţinut 6% şi un post de consilier, din totalul de 17, ceea ce pentru Cernavodă a fost chiar mult. Vorbim despre o formaţiune fără structură solidă, fără personalităţi marcante. Pentru postul de primar au obţinut un rezultat chiar şi mai slab, în condiţiile în care la vot s-au prezentat aproape 10.000 de oameni. Promisiunile făcute de Dan Diaconescu şi de cei din partidul său sunt parcă create pentru un popor necivilizat, încă adolescentin, or eu sunt sigur că electoratul român, în marea lui majoritate, nu este deloc aşa. Diaconescu profită însă de problemele unor oameni aflaţi la limita sărăciei, care nu au o educaţie solidă şi a căror cultură se află la limita acceptabilă – acesta este eşantionul din care îşi poate obţine voturile. Sunt însă foarte puţini cei care mai cred încă în gesturile acelea de prost gust, în sacii cu bani care sunt aduşi pentru a rezolva problemele ţării, sau alte parodii de genul acesta. Viaţa este însă foarte grea şi unii oameni încă îl mai cred. Situaţia actuală este însă şi un rezultat al politicii româneşti din ultimii 20 de ani, o politică în care se strigă tot mai des şi se face tot mai puţin. Aţi văzut că au mai existat în trecut astfel de partide, cu astfel de ascensiuni, dar care acum nu mai contează deloc pe scena politicii autohtone. Nu ştiu dacă în spatele lui Dan Diaconescu se află cineva, vreun partid anume, dar cu siguranţă sunt foarte mulţi care vor să profite de pe urma acestor conflicte pe care el le-a provocat. Rămân la părerea fermă că nu poţi miza însă pe astfel de oameni sau pe organizaţiile acestora, pe formaţiuni care sunt volatile şi care nu prezintă absolut niciun factor de stabilitate. Este vorba despre un sprijin efemer pentru oricine care ar gândi să profite în acest moment. Îngrijorarea mea este însă alta şi anume că ceea ce se întâmplă este posibil şi datorită sărăciei din ce în ce mai mari. Sunt din ce în ce mai mulţi oameni fără locuri de muncă, mulţi au ajuns într-o stare de sărăcie cruntă, cu datorii la bănci, fără bani pentru a-şi plăti utilităţile. Omul ajuns într-o astfel de stare de disperare se prăbuşeşte şi apelează la autorităţi. Sunt foarte multe probleme, oamenii nu au efectiv ce să mănânce iar la Cernavodă, procentul tinde să depăşească 20-25%. La alţii, însă, este şi mai rău. Am citit că un rege din Asia a reuşit să rezolve problema, ordonând oamenilor ca în grădinile din jurul caselor să pună legume, nu flori, pentru ca toţi să aibă ce să mănânce. Nu ştiu de ce preşedintele nostru nu se gândeşte la astfel de soluţii. În ultimi patru ani, numărul familiilor sărace s-a înzecit efectiv. Mai mult, statul a blocat mâinile autorităţilor locale prin tot felul de legi absurde. Nu putem angaja un specialist pe un domeniu, chiar dacă avem bani pentru
a-l plăti, fără ca în locul său să fim nevoiţi să dăm afară alţi şapte, care la rândul lor se ocupă de treburi foarte importante. Suntem forţaţi să facem tot felul de artificii pentru a mai rezolva din probleme, pentru că legislaţia actuală nu este deloc una elastică. În cadrul unei adunări la nivel judeţean, mulţi primari au scos în evidenţă aceste aspecte legate de regulile rigide impuse de la centru. S-au schimbat conducerile în multe localităţi dar din cauza acestor legi, edilii, deşi foarte bine intenţionaţi, nu pot să facă schimbări majore.”

Constantin Cimpoiaşu – primar Gârliciu

– „Vă pot spune părerea mea ca simplu cetăţean. Nu se simte că USL-ul a preluat puterea în România. PNL şi PSD nu mişcă deloc, nu promit nimic, nu ies în faţă. De cealaltă parte, PPDD-ul iese 24 de ore din 24 la televiziunea sa şi lumea îi tot vede, chiar dacă ei promit tot felul de lucruri care nu vor fi realizate niciodată. Nu cred că în spatele lui Dan Diaconescu se află vreo altă formaţiune politică. Mai degrabă, el aşteaptă să vadă ce rezultate va obţine la parlamentare şi apoi va alege în ce parte va merge. Oricum, în opinia mea, partidul său nu este nici de dreapta, nici de stânga. Scandalul Oltchim este o bătaie de joc la adresa oamenilor care sunt angajaţi acolo. Statul ar trebui să intervină prompt şi să nu permită ca acest combinat să ajungă la fier vechi, aşa cum s-a întâmplat cu multe alte obiective importante. La alegerile din vară, în comuna noastră, rezultatele obţinute de Partidul Poporului au fost aproape zero.
Au avut un candidat la primărie dar acesta a obţinut în jur de 2 % din voturi. Eu recomand USL-ului să arate ceea ce poate, pentru că sunt convins că poate mult mai multe decât ceea ce a arătat până acum. Uniunea are oameni capabili, ţara aceasta trebuie condusă de noi, nu de alţii din afară, care să ne spună ce să facem. Nu suntem o ţară de mâna a doua.”

Ancuţa Belu – primar Mihail Kogălniceanu

„Ca simplu cetăţean, pot spune că am fost mirată de procentul destul de mare obţinut în această vară de PPDD. La noi au obţinut două posturi de consilier, dintr-un total de 17, iar la primărie au obţinut 350 de voturi, dintr-un total de 5700 de persoane prezente la urne. Spre surprinderea mea, iată că procentele lor sunt destul de mari, însă în niciun caz nu trebuie să îi condamnăm pe oamenii care au optat pentru această variantă. Unii poate pur şi simplu nu au fost mulţumiţi de paleta politică existentă şi efectiv şi-au dorit o schimbare, oricare ar fi fost aceea. De aceea, părerea mea este că nu a fost un vot pentru acel partid, ci unul pentru schimbare. Campania din decembrie va fi una a luptelor de idei şi oricine are şansa sa. Eu voi face tot posibilul să avem aici în zonă o campanie cât mai curată şi am de gând să ofer sprijinul meu tuturor candidaţilor, indiferent de culoarea lor politică.”

Nicolae Coşovei – primar Somova

“Procentul obţinut în această perioadă, în sondaje,  de către PPDD are cred,  o explicaţie. Probabil că este vorba de euforia aceea, unii cred că Diaconescu chiar ar ajuta Oltchimul dar cred că oamenii o să fie dezamagiţi de rezultatul acestui scandal şi nu o să îl votez la parlamentare. Noi avem un consilier din partea PPDD, cu care suntem în relaţii foarte bune. Mai bine spus, ni s-a alăturat, ne susţine chiar.
E o doamnă din sat, ne cunoaştem bine, care a şi obţinut voturi suficiente pentru a deveni consilier. Domnul Diaconescu aruncă vorbele pe piaţă, pentru a  creşte procentul PPDD-ului.
Este păcat că sunt oameni care cred în astfel de promisiuni deşarte. Părerea mea este că el este folosit în această luptă de către altcineva, pentru că aţi văzut ce se întâmplă, ba că îl arestează, ba că îi dă drumul, este clar că toate acestea se fac de ochii lumii. El a încercat să se folosească de scandalul de la Oltchim, să crească în sondaje, dar probabil că lumea a început să îşi dea seama că de fapt, umblă cu şiretlicuri.
Indiferent de informaţiile cu care el bombardează populaţia, acestea se vor eroda în scurt timp. Până pe 9 decembrie mai e…”

Gherghina Vrămuleţ – primar Mahmudia

“Avem un consilier din partea PPDD-ului cu care ne înţelegem bine. Promisiunile lui Dan Diaconescu nu cred că pot fi numite realiste, realiste nu sunt întotdeauna nici cele ale partidelor solide, dacă este să vorbim aşa, având în vedere situaţia actuală în tară.
Sunt promisiuni electorale care, în acest caz al PPDD-ului, vor lăsa un gust amar oamenilor, după ce se va termina toată chestiunea. Dan Diaconescu este folosit cu siguranţă de un alt partid.
Am spus asta şi mai demult, cu toate că nu sunt mare politician dar am simţit dinainte că nu este ceva în regulă şi am zis că el va fi promovat pe acest scandal, că va fi berbecul de armată care dă cu coarnele. El sparge uşile şi alţii intră.
Partidul din spatele lui este clar că este PDL-ul, care va face alianţă cu PPDD-ul şi UDMR-ul. Nu ştiu cui a folosit scandalul de la Oltchim, dar cu siguranţă muncitorilor de acolo le-a făcut mai mult rău. Cu siguranţă, Diaconescu va creea şi pe viitor situaţii asemănătoare şi la Poşta Română sau la TAROM.
Cu asta ne alegem noi românii, cu circul, că pâinea se duce. Nu mai avem din ce forma bugetele dar facem promisiuni.
Eu unul nu am făcut promisiuni deşarte la locale, tocmai pentru că ştiam foarte bine cum  funcţioneză treaba.”

Ştefan Ilie – primar  Luncaviţa

“Nu cred că PPDD a obţinut în realitate acel procent de 20 la sută. Pe undeva, pe la zece, doisprezece la sută, cred ar fi un procent mult mai real. Noi nu avem în primărie nici un reprezentant al PPDD-ului. Din păcate, oamenii sunt prostiţi cu astfel de promisiuni, este un partid de conjunctură, să spunem, în niciun caz nu este un partid cu o platformă politică reală. Este mai mult o afacere, oamenii sunt prostiţi să îl facă om pe Diaconescu. Cât despre promisiunile sale, ele nu sunt prea realiste nici când vorbim de alte partide. De cele făcute de Dan Diaconescu nici nu mai are rost să vorbim. Consider că dânsul se foloseşte de celelalte partide politice. Va intra în parlament, va fi de partea cuiva până la urmă şi îşi va atinge ţelul său, într-un fel sau altul. Scandalul creat la Oltchim cred că nu i-a folosit nici măcar lui Diaconescu.”

Eugen Ion – primar Jurilovca

“Din punctul meu de vedere, acest sondaj cu 20% nu reflectă realitatea din teren. De la PPDD avem doi consilieri, unul dintre dânşii fiind fostul viceprimar. Astfel se explică numărul de 400 de voturi, din două mii de voturi exprimate, la nivel local.
Aceşti consilieri au fost iniţial la PNL, nu au vrut să meargă în alianţă cu USL-ul şi cu mine şi au plecat la PPDD, pentru că acolo au găsit un partid din partea căruia să candideze. Şi oamenii au votat omul, nicidecum partidul, pentru că aşa se întâmplă la nivel local. Domnul viceprimar era în funcţie de 3 ani, oamenii îl cunoaşteau, a contat mai puţin de la ce partid vine. Cei doi colegi ai noştri ne susţin în consiliu, fără niciun fel de probleme. Sub nicio formă, promisiunile lui Dan Diaconescu nu sunt realiste, nu îmi dau seama cum un aşa om, care până la urmă îşi doreşte să fie preşedintele unei ţări, poate debita asemenea lucruri. Din punctul meu de vedere, el este băgat la înaintare de către PDL şi într-adevăr, ăsta este Dan Diaconescu, nu pot să spun mai mult…Un om care poate fi manipulat. Întregul scandal nu foloseşte nimănui şi a fost în dezavantajul muncitorilor de la Oltchim.”

Neculae Muşat – primar Cerna

“Este de mirare un procentaj aşa de mare, acest 20%. Înseamnă că suntem un popor care îşi merită soarta. Se vede şi după modul în care ne-am ales preşedintele de ţară că avem o problemă, noi ca popor. Nu cred că există în lumea asta un preşedinte de ţară, care să se comporte ca Băsescu în anumite situaţii. Eu nu am văzut niciun preşedinte care să facă lucrul ăsta, să aibă un astfel de mod de a se manifesta public, dar dacă nouă, românilor, ne place Dan Diaconescu, atunci nu mai trebuie să ne mirăm. Acesta a ieşit atât de mult în faţă şi datorită faptului că avem o cultură politică şi în general, o cultură destul de subţire. Au fost perioade de-a lungul timpului, de exemplu, înainte de  90, eu ştiu din învaţământ, când erau scoşi pe banda rulantă semi analfabeţi cu zece clase. De la aceste persoane nu cred că poţi să ai pretenţia să gândească într-un mod constructiv, într-un mod pozitiv. Se vede şi acum lucrul acesta, ne complacem într-o atmosferă suburbană. Vocabularul pe care îl avem şi în familie şi peste tot, este unul suburban. Noi trebuie să avem un vocabular murdar, ca să ne exprimăm, nu putem să ne abţinem şi să ne exprimăm într-un mod civilizat. Astfel cred că se explică creşterea în sondaje a lui Dan Diaconescu. Este posibil ca noile evenimente care mai apar, legate de privatizare, să schimbe totuşi impresia cetăţenilor. În momentul în care vor ajunge să vină cu candidaţi pe colegii, cu nişte persoane care nu  prezintă nicio singuranţă, atunci o să cadă toată treaba. Noi avem la primărie doi consilieri de la PPDD dar ei nu au ieşit datorită partidului, ei au ieşit datorită rudelor lor care i-au votat. S-au dus acolo la PPDD, nu pentru că au faţă de partidul ăsta vreo atracţie  sau că se regăsesc în doctrina partidului. S-au dus acolo pentru că nu au avut alt partid, de unde să candideze.  Sunt doi fraţi care au vrut să candideze, băieţi tineri, nu am ce să spun de rău despre ei, numai că şi-au găsit o posibilitate de a candida cu un partid. Aşa sunt mulţi, nu numai ei. Aşa se întâmplă în multe situaţii, în foarte multe comune. În diverse localităţi, situaţiile sunt similare. La noi, eu consider că asta a fost. Băieţii ăştia veneau dintr-un neam destul de mare care practic, care i-au susţinut să iasă consilieri, şi nu cred că promisiunile lui Diaconescu au avut vreun rol. Este posibil însă ca lumea să mai creadă şi în promisiunile lui Diaconescu. V-am spus, cultura noastră, în general este incapabilă de a discerne şi de a judeca anumite lucruri. Eu unul consider că noi ne-am ales un preşedinte, pe care, iertaţi-mă, dar pot să îl încadrez în categoria boschetarilor, nicidecum a unui om public, sau unui preşedinte de ţară. Lupte politice sau scenarii politice se fac de către toate partidele,dar vedeţi că nu se procedează cum trebuie. Atunci când te duci la o întâlnire importantă, să nu ai nicio treabă cu partidul, cu gruparea… Să ai treabă doar cu tine şi să spui tu acolo, domnule, uite noi venim, aceştia sunt candidaţii, asta vrem să facem, fără a trimite la altcineva. M-ar bucura foarte mult să văd lucrurile acestea, să le văd la partid sau la anumite persoane, atunci când discutăm de alegeri locale.Tot scandalul de la Oltchim nu ştiu cui foloseşte dar… cu siguranţă foloseşte cuiva. Nu cred că celor din România Dreaptă sau celor din alianţă, nu le creşte inima când văd tot ceea ce se întâmplă acum. Sunt lucruri care pot conduce la pierderea unor procente de către USL. Le foloseşte unora toată această situaţie, mai ales dacă luăm în calcul numărul mic de procentaj pe care îl deţin unele formaţiuni aflate acum în umbră. Promisiunile electorale ale lui Dan Diaconescu sunt în nota celor care au fost făcute de unii de-a lungul timpului şi dintre care, nu ştiu câte s-au concretizat la nivel de ţară. Este incorect faţă de cetăţean să te apuci să faci promisiunie electorale, atâta timp cât nu ai o bază materială suficientă, clară, din care să zici că poţi să realizezi aceste lucruri. Cum aş putea eu, de exemplu, să vin cu nişte promisiuni electorale, în campanie, ştiind că ele nu se pot realiza? În anul 2012 nu am semnat o cerere de finanţare, pe niciun proiect de investiţie care a fost depus la minister, fie pe 322. De ce? Pentru că tot timpul se spune în faţă ceva iar realitatea este cu totul alta. Când ai o discuţie cu doamna Udrea, ea este destul de amicală şi îşi notează numărul şi spune domnul primar o să mă informez şi o să vă sun, şi după aceea nu mai sună deloc doi ani de zile sau trei, aşa că, cum se poate interpreta o astfel de atitudine? Din astfel de motive, eu nu pot să mai am niciun fel de încredere sau respect în cei care fac astfel de promisiuni.”

Viorica Donciu – primar Ceamurlia de Jos

“Eu nu îi dau prea mari şanse domnului Dan Diaconescu în tot acest conflict. Eu cred că el este cu PDL-ul şi cam acesta este rolul lui. Avem şi noi un consilier din partea PPDD-ului, care a lucrat tot cu PDL-ul. A fost pus de PDL să rupă din voturile mele, aceasta a fost acţiunea dânşilor. Sincer, nici nu am auzit promisiunile domnului Diaconescu, poate doar câteva dintre ele, dar nu am timp să le ascult şi nici nu pot să le comentez. Dar nu cred că sunt realiste, o să facă cum a făcut şi cu Oltchim probabil. Eu cred că este pus tot de PDL, părerea mea. Adică eu părerea asta o am de la locale, mi-o menţin şi sunt sigură că el va fi pus la preşedenţie de către PDL. Aşa cred eu că va fi, mai ales că ei nu mai au nici om, nu mai crede nimeni în ei. Cu asta se vor lansa, îl iau pe Diaconescu cu ei, dacă acesta are deja 20 la sută, mai pun şi ei nişte procente şi asta ar fi singura lor şansă. Alta nu mai au. Dan Diaconescu , în tot scandalul de la Oltchim, cred că s-a bazat pe o singură chestie, şi anume că cei de la conducere nu îi vor da Oltchimul, şi că va putea face scandal în presă şi peste tot, zicând că a fost discriminat. Numai că Oltchimul i-a fost dat şi el s-a trezit că nu are bani. De data asta, nu a mai avut ce face.”

Georgian Caraman – primar Babadag

“Se uită prea multă lume la televizor. Nu pot comenta, mai ales după mascarada pe care au făcut-o cu Oltchimul. Noi avem un consilier din partea PPDD-ului, care a obţinut un procentaj de 17 la sută la sondaje şi apoi a prins un loc de consilier. Acum, eu nu ştiu cum este la nivel de ţară, cum este cu nebunia asta cu OTV şi PPDD, probabil că sunt acolo pe undeva, pe la 17 la sută. În mare, s-a ales partidul, nu omul care l-a reprezentat. Nu mă bag, este problema lor ce anume promit ei şi ce fac. Aceasta este politica lor, pe mine mă interesează altceva şi anume partidul meu şi locuitorii din oraşul Babadag. Toată această nebunie cu PPDD-ul este o mascaradă iar eu nu vreau să am de-a face cu aşa ceva.”

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top