Opinii

Primăria Valu lui Traian avertizează: Atenţie la speculanţii de terenuri!

În ultima perioadă, tot mai mulţi cetăţeni s-au adresat Primăriei Valu lui Traian pentru a reclama că au achiziţionat terenuri pe care credeau că vor putea construi o locuinţă, dar au aflat ulterior că nu pot obţine autorizaţie.

Un articol de Sebastian TARCEA

Primăria Valu lui Traian trage încă o dată un semnal de alarmă cu privire la achiziţionările de terenuri fără informarea prealabilă a cumpărătorului cu privire la situaţia parcelei respective. Prezentarea la sediul Primăriei după ce tranzacţia a fost încheiată, este tardivă, administraţia locala nemaiputând interveni în acest caz. Toţi cei care doresc să cumpere un teren în Valu lui Traian pot cere Primăriei emiterea unui certificat de urbanism de informare, aflând astfel care este regimul suprafeţei vizate. Astfel vor evita să cumpere terenuri aflate la limita cu intravilanul, dar care nu vor fi niciodată construibile sau loturi cu un regim juridic incert. Primăria Valu Traian nu poate fi în niciun fel trasă la răspundere pentru achiziţionările defectuoase de terenuri, cu atât mai mult cu cât administraţia locală a încercat în nenumărate rânduri să atragă atenţia opiniei publice asupra acestui aspect.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top