Opinii

Adamclisi va avea un stadion nou

În comuna Adamclisi se continuă lucrările de amenajare a unui stadion, demarate anul trecut cu fonduri de la Guvern, ce au fost obţinute în baza Ordonanţei numărul 7, din ianuarie 2006, privind instituirea programului de dezvoltare a infrastructurii din spaţiul rural.

 

Un articol de Sebastian TARCEA

Arena sportivă va fi dotată cu toate echipamentele necesare desfăşurării activităţilor sportive la standarde moderne a celor trei echipe de fotbal care activează în competiţiile judeţene. Valoarea investiţiei se ridică la suma de aproximativ 14 miliarde lei. Primarul localităţii, Emilian Burcea, a specificat faptul că, deşi  nu au existat mereu fonduri necesare pregătirii sportivilor, rezultatele obţinute de aceştia în cadrul competiţiilor desfăşurate la nivel judeţean dau încredere că banii nu sunt cheltuiţi în zadar. Autorităţile locale îşi doresc ca aceştia să ajungă tot mai sus în clasamentele de profil, fapt pentru care vor fi asigurate condiţii dintre cele mai bune de pregătire.    

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top