Opinii

Fonduri structurale la Aliman

Primăria din comuna Aliman a demarat un proiect de hotărâri care se referă la participarea localităţii în programul iniţiat de către Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitară Dobrogea.

 

Un articol de Sebastian TARCEA

Demersul reprezintă o colaborare a Consiliul Judeţean Constanţa cu administraţia locală Aliman şi s-a încheiat în vederea accesării unor fonduri structurale pentru investiţii în infrastructură. Scopul acestei iniţiative este realizarea unei reţele de canalizare, a unui sistem de alimentare cu apă, reabilitarea drumurilor şi iluminatului public din comună. Primarul localităţii, Gheorghe Topalu, a declarat că pentru toate aceste proiecte de infrastructură ar fi necesare aproximativ 10 milioane de lei, din care, doar pentru realizarea unui sistem de alimentarea cu apă în Aliman şi Dunăreni ar avea nevoie de 5,2 milioane de lei. În prezent, au fost întocmite deja, studii de fezabilitate pentru toate aceste investiţii pe care şeful administraţiei locale din comuna Aliman, doreşte să le realizeze.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top