Opinii

Primăria Valu lui Traian a demarat o campanie pentru a salva vieţile a două copile

Primăria Valu lui Traian solicită, prin intermediul mass-media, sprijinul în demararea unei campanii umanitare de strângere de fonduri pentru o fetiţă de doi ani din comună. Andreea Deacu este diagnosticată cu hipoacuzie n euro senzorială bilateral profundă.

Un articol de Andreea PAVEL

Singura salvare a acesteia este o operaţie care costă peste 22.000 de mii de euro. Fetiţa a fost trecută pe lista beneficiarilor pentru operaţie gratuită, dar ulterior a fost refuzată pe motiv că nu există anestezist specializat pentru vârsta fragedă a copilului. Pe 2 noiembrie, un medic din Germania va efectua mai multe operaţii de acest gen, la spitalul Marie Curie din Bucureşti. Până la această dată, părinţii speră să colecteze toţi banii necesari efectuării operaţiei. Odată cu trecerea timpului, starea de sănătate a fetiţei se agravează.
Administraţia locală din comuna Valu lui Traian ne-a informat că familia micuţei mai are un copil, o fetiţă în vârstă de 17 ani, care a fost diagnosticată în primi ani de viaţă, cu aceeaşi boală. La vremea aceea, deficienţa a fost pusă pe seama unei căzături şi nu a unei malformaţii congenitale. Iată însă că medicii s-au înşelat, iar povestea, din păcate, s-a repetat.
Detaliile despre boala celor două fetiţe pot fi găsite pe site-ul www.salveazaoviata.com. Tot pe pagina web menţionată poate fi găsit şi contul în care pot fi virate donaţiile, dar şi datele de contact ale familiei.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top