Actualitate

Primăria Tuzla, acțiune de ecologizare a plajei

Primăria comunei Tuzla organizează sâmbătă, 24 octombrie 2020, o acțiune de ecologizare a plajei Tuzla, la care vor lua parte angajații UAT Tuzla.

Primarul comunei, Reșit Taner, îi invită pe toți cei care doresc să se alăture acestei campanii.Pe această cale, invit alături de mine și de colegii mei, pe toți cei care doresc să se alăture acestei acțiuni de voluntariat. Fie că este vorba de agenți comerciali, membri ai diverselor partide politice, activiști civici sau simpli cetățeni, orice ajutor în sprijinul naturii este binevenit. Materialele și logistica necesare desfășurării în bune condiții a acestei acțiuni vor fi asigurate de către Primăria Tuzla”, spune primarul.

Locul de întâlnire al celor care vor participa la acțiunea de ecologizare este sâmbătă, la ora 10.00, în parcarea primăriei Tuzla.

Plaja Tuzla era considerată până nu demult o plajă sălbatică, dar an de an turiștii au venit în număr mai mare, transformând locul într-unul destul de aglomerat. Acum, după închiderea sezonului, localnicii ecologizează zona, redând plajei farmecul inițial.

Chiar de la începutul verii de anul acesta, administrația locală a comunei Tuzla a pus în vedere operatorilor economici, deținătorilor de construcții cu activitate de cazare și altora, să dezafecteze zona.

Constat faptul că locuitorii comunei care doresc să se bucure de plaja Tuzla sunt nemulțumiți din cauza imposibilității de a-și petrece timpul liber pe malul mării din cauza șezlongurilor amplasate după bunul plac al operatorilor economici care au închiriat sectoare de plajă. Astfel, alături de dumneavoastră, îmi exprim nemulțumirea față de această imposibilitate generată de firmele care au concesionat sau subînchiriat plaja Tuzla (nisipul plajei) și care nu permit amplasarea prosoapelor și a cearceafurilor direct pe nisip. Vă aduc la cunoștință că Administrația Națională Apele Române – Administrația Bazinală de Apă Dobrogea-Litoral este direct răspunzătoare pentru administrarea și darea în folosință a plajelor (nisipul plajei)”, explica primarul Reșit Taner problemele semnalate de localnici.

Primăria și Consiliul Local al Comunei Tuzla nu se pot face vinovate de aceste neplăceri și imposibilități generate de amplasarea șezlongurilor pe toate sectoarele de plajă existente, adăuga edilul.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top