Actualitate

Mugurel Marșavela, reales primar al comunei Baia. Proiecte aflate în execuție

Mugurel Marșavela a fost reales primar al comunei tulcene Baia. Astfel, primarul își va putea continua proiectele începute la nivelul administrației locale.

Unul dintre acestea este cel de „Modernizare a Iluminatului Public” prin care toate becurile din comuna Baia vor fi schimbate cu lămpi LED, pentru reducerea costurilor cu 70% și a disconfortului creat de numeroase defecțiuni.

Centrul Comunitar Multifuncțional, aflat în prag de execuție, este unul dintre cele mai mari proiecte obținute de primăria Baia și va aduce în comuna noastră două cabinete medicale cu personal de diferite specialități pentru copii și adulți, sală de mese, sală de gimnastică, sală de lectură echipate cu toate cele necesare”, spune primarul Marșavela.

De asemenea, în cazul Casei de Cultură Baia s-a făcut încă un pas important: proiectul tehnic a fost aprobat și execuția va fi scoasă la licitație.

Lucrările de asfaltare a străzilor din localitățile Panduru și Caugagia au cunoscut un progres semnificativ : au fost depuse proiectele pe Compania Națională de Investiții și urmează semnarea contractului de finanțare.

Vreau să vă mulțumesc în mod deosebit dumneavoastră, celor care mi-ați acordat votul de încredere, care ați știut să faceți diferență între fapte și promisiuni, ați votat cu sufletul și ați ales să continuăm împreună! Vă garantez că alegerea dumneavoastră de a ieși la vot și de a mă susține vă face din Baia un ACASĂ mai bun în următorii 4 ani! Împreună am fost cei mai puternici! Nu vă voi dezamăgi și vă voi fi alături așa cum și dumneavoastră mi-ați fost mie!

Celor pe care nu am reușit să îi conving în acest prim mandat le promit că voi continua să lupt pentru nevoilor dumnealor și că îi voi reprezenta cu mândrie! Mulțumesc echipei mele care m-a susținut necondiționat, care din dragoste și devotament pentru comuna lor au suportat atacuri ce depășesc cu mult limitele penibilului, au făcut față cu brio, au dat un exemplu de corectitudine, omenie și putere și au ieșit învingători! Vă mulțumesc și vă garantez că Baia a câștigat un primar și o echipă pe sufletul locuitorilor”, se arată în mesajul primarului ales al comunei Baia.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top