Actualitate

Primăria Năvodari invită persoanele vârstnice la activități diverse, prin cluburile pensionarilor

Primăria Năvodari invită persoanele vârstnice să participe la activitățile organizate prin intermediul cluburilor pensionarilor. 

“Direcția de Asistență Socială, oferă pensionarilor din Năvodari posibilitatea de a comunica și a socializa, punând la dispoziția acestora două cluburi pentru pensionari.
<Vino, e gașca mare! Te așteptăm!>, sunt mesaje pe care pensionarii și-i le transmit atunci când își dau întâlnire la club. Ei desfășoară aici activități recreative precum: jocuri de societate (table, șah, rummy, cărți de joc etc), vizite la Delfinariu, mănăstiri, informarea la zi din ziare, reviste, televiziuni, dar și participarea la discuții interactive pe diverse teme sociale și medicale. Evenimente precum <Sportul dă viață zilelor noastre> aduc și mai multă bucurie celor care ne calcă pragul. Toate activitățile sunt gratuite și au scopul de a dezvolta și încuraja legăturile interumane.
Accesul în incinta cluburilor se face conform programului de funcționare: de luni până vineri, între orele 09:00-17:00, sâmbăta și duminica, între orele 09:00-16:00.
Așteptăm cât mai mulți pensionari să ne calce pragul cluburilor ca să ne cunoaștem!”.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top