Opinii

Primăria Năvodari a devenit oficial membru susținător al clubului Săgeata

Orașul are 75% din acțiunile echipei de fotbal

Săgeata Năvodari s-a înființat în urmă cu trei ani, odată cu trecerea pe stadionul Flacăra a mai vechii grupări Săgeata Stejaru. Încă din 2010, Primăria Năvodari s-a implicat activ în finanțarea echipei iar anul acesta (când s-a reușit și promovarea în Liga 1), administrația locală a devenit principalul acționar al grupării sportive. Acest lucru s-a oficializat zilele trecute, în cadrul unei ședințe de Consiliu Local, în cadrul căreia s-a votat în unanimitate hotărrea prin care orașul Năvodari a devenit membru susținător al clubului de fotbal sus-menționat. Principalul artizan al acestei preluări, edilul Nicolae Matei a declarat: „Este practic vorba despre o reașezare a Asociației de la Săgeata Năvodari, în funcție de cofinanțarea fiecărui asociat.

Un articol de Cristian CEALERA Practic, vechii asociați de la Săgeata Stejaru rămân cu 25% din acțiunile clubului, pentru tot ce au cheltuit ei până în 2010 la Năvodari. Pentru următorii trei ani, orașul Năvodari, prin Primărie și firma Termica vor deține 75% din tot ceea ce înseamnă această asociere. Orașul a devenit astfel principalul finanțator și noi vom primi și acele drepturi de televizare care înseamnă foarte mult pentru fotbalul românesc. Este un tărâm mai dificil când vorbim de banul public” a mai declarat Matei.

Înlesniri și premieri

În cadrul aceleiași ședințe de Consiliu Local s-au aprobat și înlesniri la plata impozitelor, taxelor și altor venituri datorate bugetului local unor persoane care au o situație financiară precară. De asemenea, s-a decis premierea din bugetul local a profesorului de dans modern Andreea Dima, care a obținut rezultate deosebite în cadrul unor concursuri desfășurate pe plan național. Consiliul Local Năvodari a aprobat cheltuieli pentru asigurarea cazării și mesei pentru fanfara Rotary din Iași.

Actualitate

To Top