Opinii

Trei zile și nopți de spectacol la Zilele Orașului Năvodari

Primarul Nicolae Matei: „O sărbătoare a urbei, o sărbătoare a litoralului românesc”

Mii de localnici dar și de turiști au luat cu asalt week-endul trecut stadionul Flacăra din Năvodari, teatrul de desfășurare al unui eveniment extrem de așteptat, Zilele Orașului. A fost un spectacol continuu de muzică și lumini, un festival la care au participat artiști de renume din întreaga țară. Dincolo de spectacolul de pe scenă, cei care au venit la sărbătoare s-au bucurat de bunătățile scoase la vânzare pe tarabe, de berea rece dar și de mititei și alte delicii gastronomice scoase direct de pe grătarele instalate pe gazon. În același timp, copiii au petrecut ore de neuitat în locurile de joacă amplasate la câțiva zeci de metri de stadion. În fiecare dintre cele trei zile ale spectacolului, numeroasa asistență a aplaudat la scenă deschisă recitalurile oferite de artiști extrem de cunoscuți. Sâmbătă după-amiază, spectacolul muzical a debutat cu un recital oferit de celebra Antonia. Au urmat Nicoleta Luciu, Life Antract, Gheorghe Ghiorghiu, Axinte și Marco.

Un articol de Cristian CEALERA

În ultima zi le-a venit rândul să încânte asistența artiștilor Alex Velea, Nicu Paleu, UniK sau Ștefania Rareș. Trupa Pact, formată din Leo Iorga și Adi Ordean au aprins spiritele printre iubitorii de muzică rock, pentru ca în cele din urmă showul să se încheie cu un frumos foc de artificii.

O petrecere a tuturor

Edilul Nicolae Matei s-a arătat extrem de încântat de publicul numeros prezent la festivitate: „Năvodari a dovedit încă o dată că este o familie mare și unită. Orașul este pe mâini bune, toată lumea știe ce are de făcut. Avem proiecte culturale, distractive, așa cum s-a putut vedea și acum la acest eveniment. Mă bucur că am reușit să organizăm Zilele Orașului, cu efort minim și că am reușit să aducem artiști de vază. Năvodari este un adevărat oraș european, care merita să fie în circuitul turistic și mă bucur că am reușit să facem acest lucru. Cu astfel de evenimente, orașul intră în circuitul turistic al litoralului și chiar al României. Potrivit unor statistici ale Poliției, din ce în ce mai multe persoane aleg să își petreacă concediul la Năvodari, turiști care obișnuiau să meargă la Mamaia și care acum au ales să vină în orașul nostru. Îi așteptăm pe toți în urbea noastră, un oraș curat și la propriu și la figurat, în care se derulează numeroase proiecte de investiții, multe fonduri europene, de aproximativ 60 de milioane de euro” a mai declarat primarul Matei.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top