Opinii

Căminul Cultural din localitatea costănțeană Nicolae Bălcescu capătă un nou aspect

În urmă cu aproximativ o lună au început lucrările de reabilitare a Căminului Cultural din comuna Nicolae Bălcescu. Astfel, o echipă specializată lucrează intens la modernizarea și reabilitarea căminului, deoarece se dorește ca până la data de 15 august lucrările să ia sfârșit, pentru a întâmpina sărbătoarea sfintei Maria cum se cuvine. Au fost efectuate lucrări în interiorul clădirii, pereții au fost tencuiți și văruiți. De asemenea se execută și lucrări de izolație termică și fonică , se montează tavan casetat și se reface instalația sanitară. De acum încolo, locuitorii comunei vor beneficia și de o terasă, amplasată în lateralul clădirii, ce va avea ca scop organizarea spectacolelor în aer liber.

Un articol de Viviana MIHĂLȚEANU

Capacitatea maximă a Căminului va fi de 250 de locuri și aici se vor desfășura activități culturale și recreative, nunți și botezuri.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top