Administrație Locală

Primăria Municipiului Tulcea organizează prima ediție a Târgului Meseriilor

Evenimentul este realizat în colaborare cu toate liceele tehnologice, care își prezintă oferta educațională in centrul orașului.

„Am luat parte la deschiderea oficială, unde am vorbit despre importanța resurselor umane, a învățării unei meserii, am încurajat părinții să îndrume copiii către liceele tehnologice, iar pe antreprenori să investească în educația elevilor.

Cât privește implicarea administrației, am amintit investițiile pentru modernizarea liceelor, aflate în curs de implementare și finanțate din fonduri europene accesate de primarie.

Vom rămâne alături de inițiatori, în speranța că evenimentul va crește de la an la an și, cu răbdare și perseverență, acest târg își va atinge scopul.

În ciuda vremii ploioase, antreprenorii locali și instituțiile direct interesate au avut delegați la deschiderea oficială, a căror prezență încurajatoare o salut călduros.

Felicitări organizatorilor implicați, profesori și elevi ai liceelor tehnologice din municipiu:

Colegiul ,<Brad Segal>, Colegiul Economic <Delta Dunării>, Liceul Tehnologic <Anghel Saligny>, Liceul Tehnlogic Agricol ,<Nicolae Cornățeanu>, Colegiul Tehnic <Henri Coandă>, Școala Profesională <Danubius>, Liceul Tehnologic <Ion Mincu>.

Un bun meseriaș va fi întotdeauna căutat. Un om care își practică meseria cu pasiune va fi întotdeauna util societății.

Avem din ce în ce mai mare nevoie de tineri specializați pe diverse domenii. Piața muncii se confruntă cu o lipsă constantă de resurse umane calificate, iar soluția este dezvoltarea învățământului tehnologic”, a transmis primarul Ștefan Ilie.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top