Actualitate

O știre venită parcă din viitor: Tulcenii vor putea vedea drumul produselor, de pe câmp până la tarabă. A început digitalizarea piețelor din Tulcea

O știre venită parcă din țările mai avansate tehnologic sau chiar din viitor spune că piețele din Tulcea au intrat într-un proces de digitalizare. Concret, asta înseamnă că producătorii agricoli pot vedea în timp real locurile disponibile dintr-o piață. Mai mult decât atât, în perioada următoare clienții vor putea urmări traseul parcurs de fiecare produs, de pe câmp sau din sera producătorului și până la toneta unde este vândut.

Primarul Municipiului Tulcea, Ștefan Ilie, spune că în acest fel vor crește transparența și gradul de satisfacție al cumpărătorilor.

„Un oraș cu piețe agroalimentare deschise către producători și transparente față de locuitori este un oraș care contribuie la creșterea calității vieții.

Astăzi orice producător poate vedea în timp real locurile libere sau ocupate din piețele noastre și poate calcula modul în care poate pune în vânzare produsul, iar în perioada următoare, fiecare consumator va putea vedea traseul produsului, de la producător și până la expunerea pe toneta pentru vânzare, scanând un simplu cod QR.

Digitalizarea și investițiile pentru modernizarea halelor sunt pentru un oraș cu piețe curate, dotate corespunzător, care funcționează după reguli respectate de toată lumea, și, mai ales, cu produse de calitate și cumpărători multumiți. Doar așa putem continua, când învățăm că orașul nostru este căminul nostru”, a transmis Ștefan Ilie.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top