Actualitate

Târgul meseriilor, în Piața Civică din municipiul Tulcea

Vicepreședintele Consiliului Județean Tulcea, Mihai Huleni, a participat astăzi, începând cu ora 9.00, la deschiderea oficială a Târgului Meseriilor „Viitorul începe AZI!“, organizat de Primăria Municipiului Tulcea.

În aceste zile, în Piața Civică din municipiul Tulcea, elevi de gimnaziu pot afla mai multe informații cu privire la oferta educațională de la nivelul municipiului Tulcea. Printre unitățile școlare care s-au implicat în această campanie de promovare se numără Colegiul „Brad Segal“, Colegiul Economic „Delta Dunării“, Liceul Tehnologic Agricol „Nicolae Cornățeanu“, Colegiul Tehnic „Henri Coandă“, Școala Profesională „Danubius“, Liceul Tehnologic „Ion Mincu“.

Evenimentul reprezintă o oportunitate pentru viitorii absolvenți de gimnaziu și părinții acestora de a explora opțiuni de carieră, de a participa la demonstrații și prezentări interactive ale diferitelor meserii, precum și de a interacționa direct cu profesioniștii din domeniu, profesori, elevi sau absolvenți ai liceelor tehnologice.

„Suntem aici pentru a face niște alegeri, iar eu mă uit la voi și mă umplu de optimism pentru că sunteți atât de tineri, de frumoși, de entuziaști. Județul Tulcea, la fel ca întreaga țară, de altfel, se confruntă în ultima perioadă cu o situație delicată cauzată de lipsa forței de muncă specializate. În acest sens, autoritățile locale au datoria de a crea cadrul necesar astfel încât voi, tinerii, să vă dezvoltați armonios. Vă invit, așadar, să faceți o alegere și sunt convins că va fi cea corectă pentru că aici, la Tulcea, avem dascăli de excepție, avem persoane excepționale la nivelul mediului de afaceri, astfel încât aveți la ce să vă raportați pe parcursul dumneavoastră profesional“, a transmis, în cadrul evenimentului, Mihai Huleni, vicepreședintele Consiliului Județean Tulcea.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top