Actualitate

Primăria Mihail Kogălniceanu continuă lucrările de asfaltare, cu Etapa II

Administrația locală din Mihail Kogălniceanu a atribuit la începutul lunii iulie contractul „Execuția lucrărilor de construire în cadrul proiectului „Asfaltare drumuri comunale – Etapa II”.

Valoarea contractului este de 4.208.528,94 lei și vizează modernizarea unui număr de patru străzi din localitate, respectiv:

  • Strada Nicolae Bălcescu (tronson DN2A – strada Panduri) 814 metri,
  • Strada Transilvaniei (tronson DN2A – strada Panduri) 806 metri,
  • Strada Dorobanți (tronson DN2A – strada Panduri) 798 metri,
  • Strada Daciei (strada Unirii – strada Panduri) 545 metri.

Traseul pe care se va interveni are o lungime totală de 2.963 de metri.

Termenul de execuție a lucrărilor este de 12 luni de zile de la data obținerii autorizației de construire și primirea ordinului de începere a lucrărilor de execuție.

„Prin acest proiect dorim să îmbunătățim calitatea infrastructurii rutiere și să oferim un mediu mai confortabil pentru locuitorii noștri. Vom avea străzi modernizate, mai sigure și mai accesibile, ceea ce va contribui și la dezvoltarea economică și socială a localității noastre”, spune primarul comunei Mihail Kogălniceanu, Ancuța Belu.

Obiectul contractului îl constituie execuția de lucrări de construire în cadrul proiectului „Asfaltare drumuri comunale în localitatea Mihail Kogălniceanu, județul Constanța – Etapa II”, în conformitate cu cerințele din Caietul de sarcini și documentația tehnică. Valoarea contractului este de 4.208.528,94 lei, iar firma câștigătoare este Asfalt Dobrogea SRL.

Autoritățile locale au obținut finanțare pentru trei proiecte, în valoare totală de aproximativ două milioane de euro.

1 Comment

1 Comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top