Actualitate

Ce rezultate au obținut fetele de la CSM Constanța la Campionatele Europene de tenis de masă

La Campionatele Europene de tenis de masă pentru juniori de la Gliwice (Polonia), junioarele cu dublă legitimare (CSM Constanța/LPS “Nicolae Rotaru” Constanța) Elena Zaharia și Bianca Mei-Roșu au avut rezultate excelente.

CSM Constanța  se mândrește cu cele două jucătoare care au câștigat șapte medalii, dintre care patru de aur, una de argint și două de bronz.

“Elena este regina Europei cu trei medalii de aur, la simplu, mixt și pe echipe, dar și un bronz la dublu, iar Bianca are o medalie de aur pe echipe, una de argint la dublu și una de bronz la simplu.

Elena Zaharia și Bianca Mei-Roșu au devenit campioane continentale cu echipa României, Elena Zaharia este campioană europeană la dublu mixt, Bianca are un argint la dublu, Elena bronz la dublu, iar cele două componente ale CSM Constanța, Elena Zaharia și Bianca Mei-Roșu și-au adjudecat medaliile de aur respectiv bronz în proba de simplu la U19”, spun cei de la CSM Constanța.

Cele două jucătoare ale CSM s-au întâlnit în semifinala care a fost câștigată de Elena Zaharia. Tot ea a ieșit învingătoare și în finala competiției jucată împotriva altei compatrioate, Ioana Sângeorzan pe care a învins-o cu 4-2.

Bianca Mei-Roșu este vicecampioană europeană în proba de U19 dublu feminin, alături de Mia Griesel, din Germania, dar și-a adjudecat și medalia de bronz în proba de simplu la competiția continentală.

Elena Zaharia a mai obținut medalia de bronz la dublu,, alături de croata Hana Arapovic.

CSM Constanța a fost reprezentată în delegația României de antrenorii Anamaria Sebe (antrenorul principal al lotului național de cadete), Viorel Filimon (antrenor federal) și Mioara Șincan, psiholog sportiv.

Echipa feminină a României a câştigat medaliile de aur la Under-19, la Campionatele Europene de tenis de masă pentru juniori.

La feminin, România (Elena Zaharia, Ioana Sîngeorzan, Bianca Mei-Roşu, Evelyn Ungvari, Adela Struna) a învins în finală Germania cu 3-2.

Podiumul probei de dublu mixt la Under-19 a fost integral românesc, sâmbătă, la Campionatele Europene de tenis de masă pentru juniori.

Medaliile de aur au fost obţinute de perechea Darius Movileanu/Elena Zaharia, după o victorie cu 3-0 în faţa cuplului Eduard Ionescu/Ioana Sîngeorzan, medaliat cu argint.

(Sursa foto – Facebook/CSM Constanta Tenis de Masa)

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top