Opinii

Primăria Luncavița vă invită să participați la două evenimente: Tabăra de Astronomie Deep-Sky și Motodelta 2017

În perioada 23-28 august 2017, pe Dealul Pietrișului din comuna tulceană Luncavița, va avea loc a XII-a ediție a „Taberei de Astronomie Deep-Sky”, organizată de Complexul Muzeal de Științele Naturii „Răsvan Angheluță” Galați – Astroclubul „Călin Popovici” și Comuna Luncavița.
În fiecare seară, între orele 22.00 – 3.00, publicul este așteptat să participe la observații astronomice, iar marți, 29 august, la a IX-a conferință „Priviți cerul Dobrogei”, care va avea loc în Căminul Cultural al Comunei Luncavița.

Pe lângă echipa de astro-cercetători condusă ca în fiecare an de muzeograful Ovidiu TERCU, va fi și un invitat special: Vitalie Chistol, coordonatorul Observatorului astronomic din Chișinău, Republica Moldova.

Motodelta 2017

Tot în comuna Luncavița se va desfășura și întâlnirea împătimiților de motoare, Motodelta 2017. Astfel, în perioada 18-20 august, iubitorii motoarelor și a muzicii rock sunt așteptați între localitățile Luncavița și Nifon într-un loc știut ca „Valea Fagilor”. Locația se află într-o pădure cu o poieniță, pe malul unui lac.
Nu vor lipsi concursurile specifice cu premii consistente și nici formațiile ce vor încinge atmosfera în serile de vineri: Over, Lupul cel rău și Bronx, iar sâmbătă: Costi Sandu & Trupa Tribute, Stonelight și Recipe for Hate plus muzică folk la foc de tabără cu trupa Numai pe roșu.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top