Opinii

Primăria Lipniţa va asfalta 10 km de drumuri şi va construi un parc în satul Coslugea

Cum a sosit primăvara, administraţia locală din comuna Lipniţa, reprezentată de edilul Florin Onescu, şi-a continuat proiectele. Unul dintre acestea vizează construirea a 9,5 kilometri din Drumul Comunal care face legătura dintre satele Izvoarele şi Coslugea, ce aparţin de localitatea Lipniţa. Lucrările de asfaltare au fost oprite în toamna anului trecut când, începând cu luna octombrie, temperaturile au început să scadă, iar ploile au făcut imposibilă continuarea asfaltărilor.

Un articol de Andreea PAVEL

Totuşi, s-au asfaltat până în prezent, aproximativ trei kilometri de drum. Primarul Florin Onescu este de părere că într-un an administraţia locală va reuşi să asfalteze în jur de 30 de kilometri de drumuri din comună, distanţă care este cu mult mai mare decât cea pe care şi-au propus-o edilii iniţial. Modernizarea condiţiilor de trafic pe Drumul Comunal 45, cel care leagă satele Izvoarele şi Coslugea, va fi finanţată cu bani de la Guvern, prin HG 577-1997, privind pietruirea drumurilor comunale şi alimentare cu apă a satelor. Un alt succes al administraţiei locale din Lipniţa este primirea unui răspuns favorabil din partea Ministerului Mediului, în ce priveşte proiectul care vizează amenajarea unui parc în satul Coslugea. Edilul Florin Onescu a declarat pentru presa locală faptul că parcul se va întinde pe o suprafaţă de două hectare, iar costurile pentru realizarea proiectului ajung la un milion de lei. Din această sumă, aproximativ 140.000 vor fi suportaţi de bugetul local, iar restul reprezintă finanţarea provenită de la Ministerul Mediului.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top