Opinii

Anul asfaltărilor în oraşul Ovidiu

Dumitru Bocai, primarul oraşului Ovidiu, ne-a declarat că 2011 va fi anul asfaltărilor pentru localitatea în fruntea căreia se află de trei ani. Punerea la punct a infrastructurii este prioritatea de pe lista administraţiei locale. Acestea fiind zise, vor fi reabilitate majoritatea străzilor care nu au fost cuprinse în programele ce beneficiau de finanţare europeană.

Un articol de Andreea PAVEL

Edilul din Ovidiu a luat în considerare o structurare a bugetului local pentru acest an, astfel încât să se realizeze alocarea unui număr mult mai mare de fonduri pentru cele mai importante investiţii în infrastructură. “Anul 2011 va fi anul asfaltărilor în oraşul Ovidiu. Este cel mai important lucru pentru locuitorii mei, drept pentru care ne vom canaliza munca şi resursele în această direcţie. Vreau ca până la sfârşitul anului să finalizez mai multe proiecte pentru atingerea scopului nostru. După luna iulie sper să fie demarat un proiect aparţinând Zonei Metropolitane Constanţa, care cuprinde 30 de străzi din Ovidiu. Restul străzilor ce nu au fost cuprinse în proiectul Zonei Metropolitane, este inclus într-un proiect al Ministerului Turismului şi Dezvoltării”, a declarat primarul Dumitru Bocai. De reţinut ar mai fi faptul că, pe lângă cele două variante, administraţia locală mai deţine o alternativă, prin care să soluţioneze problemele infrastructurii: fondurile proprii.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top