Opinii

Primăria Lipniţa a majorat taxele cu 20%

Pentru a respecta noul Cod Fiscal

În timpul săptămânii ce a trecut, consilierii locali din comuna Lipniţa au hotărât majorarea taxelor şi impozitelor locale cu o cincime. Aceştia şi-au motivat decizia de obligativitatea respectării prevederilor noului Cod Fiscal, aprobat de Guvernul Boc, la sfârşitul anului 2009.

Un articol de Andreea PAVEL, Sebastian Adrian TARCEA

Florin Onescu, şeful administraţiei publice locale, a declarat că nu a făcut altceva decât să respecte ceea ce i s-a impus de mai marii de la Bucureşti: „Am fost nevoit să majorez toate tipurile de taxe pe care contribuabilii din Lipniţa le datorează la bugetul local pentru a respecta cerinţele Codului Fiscal”, a declarat acesta.
Primarul localităţii a mai precizat că nu-şi poate imagina de unde vor găsi localnicii resursele financiare necesare pentru a putea plăti taxele şi impozitele majorate, în condiţiile în care şi înainte de majorarea acestora, oamenii întâmpinau dificultăţi. În cazul în care aceştia nu-şi vor plăti taxele, vor fi executaţi silit de către Primăria Lipniţa.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top