Opinii

Depunctaţi pentru că nu specifică activitatea ONG-ului

Primăria Independenţa riscă să mai piardă un proiect european

Agenţia de Plăţi pentru Dezvoltare Rurală şi Pescuit va trimite la sfârşitul lunii februarie, către administraţia publică locală din comuna Independenţa, documentul care va preciza punctajul stabilit de către instituţie pentru proiectul integrat depus spre finanţare, de primărie, în cadrul Măsurii 322.

Un articol de Andreea PAVEL, Sebastian Adrian TARCEA

Cristea Gâscan, şeful administraţiei locale, s-a declarat a fi foarte supărat din cauza faptului că un alt proiect, pe care l-a depus spre finanţare în cadrul Planului Naţional de Dezvoltare Rurală, a fost depunctat. Acum, primarul se teme că istoria se poate repeta şi proiectul poate fi respins, dat fiind faptul că a fost depunctat deja, de la 66 de puncte, la 59. Proiectul este unul destul de important atât pentru satul Tufani, ce aparţine de localitatea Independenţa, cât şi pentru comună, dat fiind faptul că prevedea înfiinţarea reţelei de canalizare, asfaltarea a 1,7 km de drum, construirea unei grădiniţe la Independenţa şi a unui after-school.
Motivele pentru care ar fi pierdut cele şapte puncte au legătură cu faptul că nu a specificat obiectul de activitate al ONG-ului pe care l-a înfiinţat în scopul accesării fondurilor europene. Cristea Gâscan este hotărât să conteste decizia instituţiei, dacă va considera că a fost depunctat pe nedrept.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top