Actualitate

Primăria Hârșova își anunță cetățenii că au fost demarate lucrările de asfaltare în oraș

Printr-un comunicat postat pe pagina de Facebook a Primăriei Hârșova se aduce la cunoștința cetățenilor faptul că s-a turnat primul strat al covorului asfaltic pe străzile din Vadu Oii și Hîrșova (Tabiei, Viilor și Fundătura Ion Rațiu).

De asemenea, în același mesaj se anunță că de săptămâna viitoare se va continua cu străzile Tudor Vladimirescu, Minervei (tronson Lunei – Venus), Venus (tronson Lunei – Piața Ceres) și Plantelor (tronson Tabiei – Alexandru Ioan Cuza). 

În paralel, se vor continua și lucrările de amenajare, în vederea asfaltării, și a celorlalte străzi cuprinse în programul de asfaltare a 10 km, din Hîrșova și Ferma 1 (Ioan Cotovu, Fundătura Ioan Cotovu, Minervei (tronson Independenței – Ioan Cotovu), Cîmpului, Pinilor, Frumoasei și Cășăriei (tronsonul de la ieșirea din oraș spre comuna Ciobanu).

După turnarea primului strat de asfalt, se va începe bordurarea acestor străzi, după care se va turna și cel de-al doilea strat de asfalt.

Primăria Hârșova face astfel un apel către cetățenii ce locuiesc pe străzile unde se lucrează, să nu blocheze cu autovehicule aceste străzi, atunci când sunt utilajele în lucru.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top