Opinii

Primăria Fântânele acordă uniforme școlare tuturor elevilor din comună

Cei 150 de școlari de pe raza localității constănțene Fântânele sunt așteptați pe 12 septembrie să învețe în cele mai bune condiții posibile. Cel puțin așa ne asigură primarul comunei, Gheorghe Popescu, cel care a coordonat micile intervenții ce s-au făcut pe timpul verii la școală. Este vorba de verificarea instalațiilor termice, a celor sanitare, construirea unei rampe speciale și a unei cabine sanitare pentru accesul persoanelor cu handicap, zugrăvirea unor săli de curs sau schimbarea parchetului în anumite clase.

Însă, cel mai frumos cadou oferit de administrația locală tuturor copiilor este o uniformă școlară pentru fiecare. “Educația este foarte importantă pentru comunitatea noastră. Ea va asigura viitorul comunei Fântânele. Fiecare elev de astăzi va deveni un membru marcant al localității. Și, noi, primăria, muncim în fiecare zi la acest lucru, creându-le condiții optime pentru a învăța,” ne-a declarat edilul, Gheorghe Popescu.
Pentru perioada de iarnă, primăria este deja pregătită cu cantitatea de cărbuni necesară încălzirii instituției de învățământ. Zilele acestea urmează ca în Consiliul Local să se dezbată și acordarea retroactivă a burselor de merit pentru elevi pentru anul școlar 2015/2016, dar și menținerea acestei bonificații și pentru anul 2016/2017. Conform primarului comunei Fântânele, această inițiativă are cele mai mari șanse să fie aprobată, iar copiii buni la învățătură să fie stimulați de către administrația publică locală.
În toamna aceasta, vor continua și lucrările de asfaltare a unor străzi din comună, se va finaliza și construirea unei remize pentru mașina de pompieri aflată în dotarea primăriei și se va lucra intens la betonarea rigolei prin care trece apa care traversează localitatea. Toate aceste investiții se vor realiza din bugetul local al comunei Fântânele.

.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top