Opinii

Primăria din Mihail Kogălniceanu vrea să construiască un centru multifuncțional

Administrația comunei Mihail Kogălniceanu rămâne neschimbată pentru următorii patru ani. Astfel, Ancuța Belu, edilul reales poate să-și continue proiectele deja începute, dar are și planuri ambițioase pentru viitor. Noile axe prioritare de atragere a finanțărilor europene vor da primarilor posibilitatea de a moderniza localitățile, de a face ca viața oamenilor să se schimbe în bine.

Unul dintre proiectele ce așteaptă finanțare din partea Uniunii Europene (UE) presupune construirea în Mihail Kogălniceanu a unui centru multifuncțional destinat copiilor aflați în risc de abandon școlar, familiar sau cu diferite afecțiuni. Tot pentru cei mici, primarul Ancuța Belu își dorește să construiască o nouă grădiniță cu program prelungit care să vină și în sprijinul părinților care trebuie să meargă pe timpul zilei la muncă. Și acest proiect este documentat și așteaptă undă verde pentru finanțare.
Nici reabilitarea străzilor, modernizarea rețelelor de electricitate sau apă și canalizare nu sunt uitate de edil. În Mihail Kogălniceanu vor continua toate aceste lucrări, în special cele de asfaltare a străzilor iar pentru aceasta administrația locală se luptă să găsească fonduri guvernamentale sau europene. Nu este exclus ca și din banii proprii, Primăria și Consiliul Local să înceapă astfel de lucrări.
În satele ce compun comuna, Grup Social Ceres, Grup Social Sibioara, Palazu Mic și Piatra se va desfășura un amplu proiect de introducere a rețelei de alimentare cu apă și canalizare. Proiectul este o colaborare dintre primărie și RAJA SA.
Tinerii sunt, de asemenea, o prioritate pentru Ancuța Belu. Finalizarea unor locuințe ANL și predarea la cheie unor familii de tineri sau punerea la dispoziție de terenuri pentru construirea de locuințe sunt două modalități prin care aceștia sunt încurajați să se stabilească în Mihail Kogălniceanu.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top