Opinii

Primăria Eforie va realiza un parc de recreere

Primăria Eforie a semnat azi, 19 iulie, contractul de finanțare pentru realizarea unui parc de recreere, valoarea totală a proiectului fiind de peste trei milioane de lei.
Obiectivul general al proiectului îl constituie îmbunătățirea factorilor de mediu și creșterea calității vieții prin realizarea unui parc de recreere în orașul Eforie în contextul protejării mediului înconjurător și al asigurării unei dezvoltări durabile. Parcul de recreere va fi amplasat pe strada Dezrobirii în zona restaurantului Cazino din Eforie pe un teren aflat în administrația domeniului public.


Proiectul își propune realizarea unor spații verzi acoperite de covoare florale multicolore, utilarea cu mobilier urban constituit din bănci, pergole, coșuri de gunoi, cișmele, panouri de expunere, iluminare arhitecturala pe timp de noapte cu proiectoare de lumină, realizarea de spații care să ofere variație vizuală, dar și realizarea unui ecosistem corect, crearea unor fântâni arteziene finisate cu plăci de travertin care înfrumusețează și revigorează peisajul. Procesul de amenajare a peisajului cuprinde, așadar, acțiuni vizând punerea în valoare, refacerea și ameliorarea peisajelor, agrementarea acestora, care să devină astfel, cât mai agreabile pentru procesul de recreere.
Proiect a fost depus în cadrul Programul Operaţional Regional 2007-2013, Axa prioritară 1 – Sprijinirea dezvoltării durabile a oraşelor – poli urbani de creştere, Domeniul major de intervenţie 1.1 – Planuri integrate de dezvoltare urbană, Sub-domeniul: Poli de creştere.
Valoarea totală a proiectului este de peste trei milioane de lei.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top