Opinii

Primăria Eforie a organizat, luni, conferința de închidere a proiectului „Calificare pentru turismul românesc”

Primăria Oraşului Eforie, în calitate de promotor al proiectului şi Consulting Teleinco Mural SL, în calitate de partener transnaţional, a organizat luni, 12 august, de la ora 10.00, la Hotelul Petrolul din Eforie Nord, conferinţa de închidere a proiectului „Calificare pentru turismul românesc”, proiect finanţat din Fondul Social European – „Investeşte în oameni!”.
Evenimentul a avut ca scop închiderea proiectului de tip grant, în domeniul resurselor umane, din Regiunea Sud-Est a Romaniei, finanţat prin Fonduri Structurale, respectiv prin Fondul Social European – „Inveştete în oameni!”. Obiectivul general al proiectului este reprezentat de atragerea și menţinerea unei rate cât mai mare de ocupare prin îmbunătăţirea capacităţii de ocupare a persoanelor aflate în şomaj.

Proiectul, cu o valoare de 2.112.045 de lei, şi-a propus creşterea nivelului de angajabilitate pentru 112 de persoane în şomaj din regiunea Sud-Est, prin integrarea acestora într-un curs de formare profesională certificată, şi vizează integrarea a 112 de persoane într-un curs de formare profesională de calificare de nivel 2 pentru ocupaţiile de recepționer, bucătar și barman-ospătar. Prin activitatea de formare, grupul ţintă dobândeşte competenţe pentru care există cerere pe piaţa forţei de muncă din regiune, creşte nivelul de angajabilitate pentru grupul ţintă şi, nu în ultimul rând, contribuie în mod direct la inserţia profesională a membrilor grupului ţintă.
Proiectul constituie şi o măsură activă de implementare a strategiei Europa 2020, deoarece prin intermediul activităţilor sale contribuie la atingerea ţintei de ocupare de 75 la sută pentru femeile și bărbaţii cu vârste cuprinse între 20 şi 64 de ani. Activitatea de formare profesionala de tip calificare realizată în cadrul prezentului proiect contribuie în mod direct la realizarea acestui obiectiv.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top