Opinii

Primăria din Agigea demareză în trombă după analiza Auditului

Auditul efectuat în luna iulie a acestui an la Primăria Agigea, a reuşit să readucă activităţile acesteia la normalitate.

 

Un articol de Sebastian TARCEA

Expertul contabil angajat, a refăcut toate documentele, începând din luna septembrie 2006 şi până în luna iunie 2008. Datorită acestui fapt, proiecte importante ale administraţiei locale, pe care cetăţenii le aşteptau să se concretizeze au fost amânate pentru o perioadă de timp. Şi în aceste condiţii, primarul comunei Agigea Cristian Cârjaliu, a reuşit să demareze câteva proiecte importante pentru comunitate. Unul dintre ele se referă la atragerea, printr-un program al S.C. RAJA S.A., a sumei de aproximativ patru milioane de euro pentru realizarea lucrărilor de reabilitare a reţelei de apă şi canalizare din comuna Agigea şi satul Lazu. Lucrările urmează să înceapă la 1 februarie 2009 şi să se finalizeze pe 1 februarie 2010. Un alt proiect pe care doreşte să-l pună în aplicare şeful administraţiei publice locale Agigea, se referă la atragerea de fonduri pentru infrastructură şi canalizare. În acest sens, a existat o întâlnire la sfârşitul săptămânii trecute cu reprezentanţi ai Primăriei Cumpăna, pentru a analiza oportunităţile de atragere a unor fonduri europene, eligibile, prin Asociaţia Intercomunitară. Valoarea acestui proiect se ridică la suma de aproximativ şase milioane de euro.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top