Opinii

Primăria Corbu vine în sprijinul turiştilor de pe plajă

În ultimii ani, reprezentanţii ARBDD Tulcea au efectuat controale regulate pe plaja Corbu, ce i-au vizat în special pe turiştii ce campează în zonă, cu corturi sau rulote.
În acest context, Primăria Corbu reaminteşte într-un comunicat faptul că plaja se află în admnistrarea ARBDD, primăria neavând competenţe în acest perimetru. Activităţile de turism în Rezervaţia Biosferei Delta Dunării se autorizează de către Serviciul Reglementare-Autorizare-Dezvoltare din cadrul ARBDD (Adresa: Tulcea, str. Portului nr. 34 A). Pentru a-i scuti de neplăceri, Primăria Corbu îi îndeamnă pe turişti să consulte regulile cu privire la accesul pe teritoriul Rezervaţiei Biosferei Delta Dunării, la linkul http://www.ddbra.ro/activitati/turism/reguli-de-desfasurare-a-turismului/reguli-de-acces-si-desfasurare-a-turismului-in-rezervatia-biosferei-delta-dunarii-a760
„Primăria Comunei Corbu nu încasează taxe şi nu are atribuţii de control sau sancţionare a contravenienţilor”, se mai arată în comuncat.
Primăria Corbu este preocupată de confortul turiştilor pe plajă şi de aceea întreprinde regulat activităţi în zona sa de competenţă (ecologizare şi montare de pubele de gonoi).

Actualitate

To Top