Actualitate

Primăria comunei Ceamurlia de Jos lucrează la implementarea a două proiecte importante

Modernizarea și extinderea infrastructurii comunei Ceamurlia de Jos, județul Tulcea, este o prioritate pentru echipa administrației locale condusă de primarul Dumitru Stan. Tocmai de aceea, în luna februarie, primăria a realizat două achiziții importante în vederea implementării unor proiecte de interes local.

În primul rând, este vorba despre contractarea realizată prin sistemul public de achiziții de servicii pentru elaborarea Studiului de fezabilitate pentru extinderea, reabilitarea și modernizarea unor străzi.

Concret, se vor elabora documentațiile necesare pentru obținerea avizelor și Studiul de fezabilitate pentru extindere, reabilitare și modernizare străzi.

Este un pas important în vederea realizării proiectului „Reabilitare și modernizare străzi în localitatea Lunca, Comuna Ceamurlia de Jos”, un proiect în valoare totală de 4.312.588 de lei. Acesta este finanțat din fonduri europene.

Consiliul Local Ceamurlia de Jos a aprobat indicatorii economici, actualizați după achiziție, pentru proiectul „Reabilitare și modernizare străzi în localitatea Lunca, comuna Ceamurlia de Jos”, aprobând, totodată și Devizul general, actualizat conform O.U.G nr. 15/2021, în cadrul aceluiași proiect.

Majoritatea actualizărilor se fac din cauza prețurilor la materialele de construcții care trebuie aduse la zi pentru ca lucrările să continue fără probleme.

Guvernul României a creat și cadrul legal ce permite autorităților locale să decidă actualizarea indicilor economici ai proiectelor.

În al doilea rând, Primăria Ceamurlia de Jos a achiziționat servicii elaborare Studiu fezabilitate extindere rețea canalizare.

Și în acest caz, se vizează elaborarea documentațiilor pentru obținerea avizelor și Studiul de fezabilitate pentru extindere sistem canalizare menajeră.

Această achiziție face parte din proiectul general „Extindere canalizare în localitatea Lunca, Comuna Ceamurlia de Jos, Județul Tulcea”, un proiect în valoare totală de 4.261.573 de lei, finanțat din fonduri naționale.

1 Comment

1 Comments

  1. Pingback: Căminul Cultural Lunca a fost renovat

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top