Actualitate

Primăria Cobadin, proiect pentru înființarea unor stații de încărcare a mașinilor electrice

Consilierii locali ai comunei Cobadin, județul Constanța, s-au reunit în ședință extraordinară pentru a discuta oportunitatea depunerii de către primărie a unui proiect privind „stații de încărcare mașini electrice în comuna Cobadin”.

Proiectul va fi depus în vederea finanțării prin Programul privind dezvoltarea infrastructurii de reîncărcare pentru vehicule electrice şi/sau hibrid plug-in în localități, prin instalarea de stații de reîncărcare cu putere normală derulat în cadrul Administrației Fondului pentru Mediu

Consiliul Local a decis să aprobe depunerea și participarea în cadrul acestui proiect. De asemenea, aleșii locali au aprobat ți Devizul General pentru proiectul “Stații încărcare mașini electrice în Comuna Cobadin, județul Constanța”, document ce conține defalcate categoriile de cheltuielii eligibile, conform Ghidului de finanțare a Programului privind dezvoltarea infrastructurii de reîncărcare pentru vehiculele electrice și/sau hibrid plug-in în localități, prin instalarea de stații de reîncărcare cu putere normală.

Astfel, CL a aprobat valoarea totală a proiectului “Stații încărcare mașini electrice în Comuna Cobadin, județul Constanța” în cuantum de 1.189.263,28 lei (inclusiv TVA) și a aprobat valoarea maximă a finanțării nerambursabile a proiectului “Stații încărcare mașini electrice în Comuna Cobadin, județul Constanța” în cuantum 1.000.000,00 lei.

Consiliul Local a aprobat și punerea la dispoziție a terenurilor pentru instalarea a 11 stații de reîncărcare cu o putere minimă de 7,4 kW și maximum 22kW, necesare implementării proiectului, după cum urmează:

  • Casa de Cultură Cobadin – 6 buc
  • Str. Teilor, Cobadin – 2 buc
  • Dispensar uman Cobadin – 2 buc
  • Str. Zambilelor Viișoara – 1 buc

Primarul comunei Cobadin, Cristian Telehoi, a fost împuternicit să semneze toate actele necesare depunerii acestui proiect.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top