Actualitate

Primăria Cernavodă va implementa un proiect în valoare de peste 6 milioane de lei finanțat prin PNI „Anghel Saligny”

Luna iulie vine cu vești bune pentru locuitorii orașului Cernavodă. Așa cum transmite administrația locală, primarul Liviu-Cristian Negoiță a semnat contractul de finanțare pentru obiectivul de investiții „Modernizare trotuare drum judeţean DJ 223C şi prelungirea acestuia ȋn oraşul Cernavodă, judeţul Constanţa – străzile Medgidiei şi Canalului” aprobat prin Programul Național de Investiții „Anghel Saligny”.

Suprafața totală destinată lucrărilor de amenajare a trotuarelor de pe cele două străzi este de 6.975 de metri pătrați.

Valoarea totală a acestei investiții este de 6,467,542.42 lei TVA inclus, din care 5,498,049.81 lei este suma finanțată de Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației iar diferența de 969,492.61lei este finanțată de la bugetul local.

Încă din februarie 2022, Consiliul Local Cernavodă a adoptat o Hotărâre privind aprobarea cererii de finanțare şi a devizului general estimativ pentru obiectivul de investiții „Modernizare trotuare drum judeţean DJ 223C şi prelungirea acestuia ȋn Oraşul Cernavodă, judeţul Constanţa-străzile Medgidiei şi Canalului”.

Prin acest proiect se va prelungi drumul județean DJ 223C în intravilanul orașului Cernavodă pe străzile Medgidiei (între străzile Seimeni și limita orașului) și Canalului (între străzile Medgidiei și Drumul de Centură).

Pentru a se putea implementa acest proiect, administrația locală a făcut demersuri pentru a prelua în administrare trei tronsoane din drumul județean 223C, pe o perioadă determinată, până la finalizarea obiectivului de investiții ”Modernizare trotuare drum județean 223C și prelungirea acestuia în Orașul Cernavodă, județul Constanța – Străzile Medgidiei și Canalului, respectiv până la semnarea procesului verbal de recepție finală a lucrărilor.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top