Actualitate

Continuă modernizarea străzilor și a locurilor de joacă în orașul Cernavodă

Liviu-Cristian Negoiță, primarul orașului Cernavodă, anunță faptul că administrația locală a continuat și în luna iulie modernizarea locurilor de joacă din localitate.

„Astfel, au fost semnate două contracte de achiziție publică pentru execuția lucrărilor de modernizare a două locuri de joacă din orașul Cernavodă. Este vorba despre locul de joacă  de pe strada 24 Ianuarie și cel din Cartierul Lotizare Nord ( str. Nicolae Iorga, Mircea Eliade și George Călinescu)”, spune edilul.

Aceste două obiective de investiții sunt finanțate în totalitate de la bugetul local, iar valoarea totală a acestora este de 1.758.531,98 lei.

În paralel, primăria continuă lucrările de asfaltare a mai multor artere din Cernavodă. Pe strada Prelungirea Seimeni, asfaltarea este în continuu progres, la fel și modernizarea străzii Prundului.

„Lucrările de execuție la obiectivul de investiții “Modernizare strada Prundului (între str. Av. Iancu și Drum de Centură)” din orașul Cernavodă, sunt în plină desfășurare”, spune primarul Negoiță.

În prezent, executantul lucrează pe mai multe fronturi, respectiv la amenajarea trotuarelor pietonale și a acceselor la proprietăți, amenajarea intersecțiilor,  montarea rigolelor carosabile prefabricate din beton  pentru scurgerea apelor pluviale, ridicarea capacelor căminelor de vizitare la cotă, precum și la pregătirea structurii rutiere în vederea asfaltării.

Valoarea totală a acestei investiții este de  2.011.224,67 lei fără TVA, suma bugetată în totalitate de la bugetul local.

Și activitățile sportive sunt în atenția administrației locale. Astfel că lucrările de execuție în vederea realizării obiectivului de investiții “Amenajare pistă de atletism Stadion Tineretului” se apropie de final.

Prestatorul a turnat recent primul strat de uzură al tartanului, procedeu ce se va realiza în două etape.

Principalele lucrări ale investiției sunt:

  • Pistă de atletism cu suprafață sintetică permeabilă, tip tartan(lungime totală pistă 404.00m);
  • Groapă nisip săritură în lungime și triplusalt;
  • Pistă pentru 100m viteză și 110m garduri (lungime totală 135.00m).

Valoarea totală a investiției este de 2.039.184,00 lei, bani de la bugetul local al orașului.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top