Actualitate

Primăria Cernavodă a achiziționat două tractoare performante

De la mijlocul lunii mai, parcul auto al Administrației Publice Locale din Cernavodă s-a mărit cu două tractoare performante ce vor fi utilizate împreună cu cele două remorci achiziționate la începutul anului pentru a se interveni prompt pe raza orașului atunci când este nevoie.

„Aceste 2 ansambluri (tractor – remorcă) vor avea funcționalitate multiplă și vor reduce perioada de intervenție a mai multor tipuri de lucrări gospodărești atât pe timp de vară cât și pe timp de iarnă. Acestea vor fi utilizate pentru curățenia, întreținerea, amenajarea și deszăpezirea străzilor din localitate”, susține Liviu-Cristian Negoiță, primarul orașului Cernavodă.

Prețul achiziției pentru cele două tractoare a fost de 503.370 lei cu TVA, suma fiind alocată în totalitate de la bugetul local.

Trebuie amintit faptul că în luna mai au continuat și lucrările de execuție la obiectivul de investiții “Parcare pentru autoturisme strada Unirii, colț cu strada Crișan”, orașul Cernavodă, jud. Constanța.

S-au turnat cele două straturi de asfalt pe suprafața pregătită în acest scop și au fost montate bordurile, s-a montat rigola carosabilă pentru scurgerea apelor pluviale, urmând să fie amenajat spațiul verde, să fie plantați arbori ornamentali, realizate marcajele și montate indicatoarelor rutiere.

Parcarea proiectată are o suprafață de cca. 700 mp și va asigura 31 locuri de parcare dintre care 2 locuri sunt rezervate persoanelor cu handicap.

Valoarea totală a obiectivului de investiție este de 383.179,35lei, bani de la bugetul local al orașului, iar lucrarea este executată de un agent economic din localitate.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top