Actualitate

Comuna Cobadin solicită finanțare pentru realizarea rețelei de canalizare și apă în satul Negrești

Cristian Telehoi, primarul Comunei Cobadin, județul Constanța, a inițiat în luna mai un proiect aprobat de consilierii locali privind cererea de finanțare şi depunerea acesteia în cadrul Programului Național de Investiții „Anghel Saligny” pentru obiectivul de investiție ”Sisteme individuale adecvate (SIA) de colectare și epurare a apelor uzate şi sistemul de distribuție a alimentării cu apă în localitatea Negreşti, comuna Cobadin, județul Constanța”.

Totodată, consilierii locali au aprobat în unanimitate și devizul general integrat estimativ pentru obiectivul de investiții amintit și l-au împuternicit pe edil să semneze în numele și pentru comuna Cobadin cererea de Finanțare și toate documentele necesare depunerii, contractării și implementării proiectului.

REZUMATUL OBIECTIVULUI DE INVESTIȚII

a) Pentru alimentări cu apă și stații de tratare a apei:

  • Lungime rețea de distribuție: 8.210 metri;
  • Număr locuitori deserviți (beneficiari direcți): 588;
  • Sursa de apă: existentă;
  • Rezervor de înmagazinare: nou;
  • Stație de tratare a apei: nouă.

b) Pentru sisteme de canalizare și stații de epurare a apelor uzate:

  • Tip rețea: ape uzate;
  • Lungime rețea de canalizare (colectare): – metri; 155 bazine vidanjabile
  • Număr locuitori echivalenți (beneficiari direcți): 588;
  • Stație de epurare: existentă (nu face obiectul proiectului)

Proiectul are o valoare estimată de 17.336.850,20 de lei (inclusiv TVA), din care 9.692.336,22 de lei au fost solicitați ca finanțare de la bugetul de stat, iar 7.644.513,98 de lei vor fi asigurați de la bugetul local.

Realizarea unei rețele de alimentare cu apă a satului Negrești este una dintre prioritățile aflate pe agenda de lucru a administrației publice locale Cobadin.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top