Actualitate

Prețul pentru energia termică rămâne neschimbat la Cernavodă

În ședința ordinară  a Consiliului Local Cernavodă din 30.01.2020, consilierii locali au aprobat toate cele peste 50 de proiecte de pe ordinea de zi. Mai exact, este vorba despre proiecte de hotărâri având ca obiect prelungiri de contracte de închiriere, atribuiri, atestări ale unor terenuri în domeniul public al orașului, vânzări de terenuri, etc.
De asemenea, s-a aprobat proiectul de hotărâre prin care prețul energiei termice  plătit de către populație în anul 2020 în orașul Cernavodă rămâne același din anul 2019. Diferența dintre prețul local și prețul plătit de cernavodeni este achitată pentru consumatorii casnici de către Primăria orașului Cernavodă.
În cadrul aceleiași ședințe s-a aprobat predarea a două amplasamente de pe raza UAT Cernavodă către Compania Națională de Investiții ( C.N.I ) în vederea finanțării obiectivelor de investiții : Proiecte Pilot – Construire Sală de sport școlară strada Cazărmii nr. 6, Cernavodă  și Reabilitare, modernizare și dotare Casă de Cultură,strada 24 Ianuarie, nr. 2, Cernavodă.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top