Politic

Președintele PNL Constanța: Investițiile continuă în Constanța prin amenajarea pieței urbane de la gară

Bogdan Huțucă afirmă că investițiile continuă în Constanța, ducând astfel la renașterea și transformarea orașului, după o perioadă în care se pare că s-a evitat asumarea unor proiecte ample.

„Investițiile continuă în Constanța și, odată cu ele, renașterea și transformarea în bine a orașului care parcă prea mult a ocolit asumarea marilor proiecte.
După proiectele privind termoficarea, infrastructura rutieră sau reabilitarea, consolidarea și modernizarea școlilor și clădirilor publice din oraș, administrația locală liberală, condusă de primarul Vergil Chițac și de echipa de consilieri locali ai PNL, propune amenjarea pieței urbane din fața gării Constanța, un loc prea puțin valorificat în prezent, care poate schimba la față întreaga zonă atât din punct de vedere estetic, cât și funcțional.
Documentația propune reconfigurarea circulației, amenajarea de spații verzi și construirea unei parcări de mari dimensiuni, atât subterane, cât și supraterane. Totodată, faza inițială a proiectului propune păstrarea unui culoar între gară și bulevardul Ferdinand și construirea unor stații de ultimă generație, dedicate transportului în comun.
Primăria Constanța a lansat în dezbatere publică elaborarea Planului Urbanistic Zonal, iar ședința de dezbatere publică va fi organizată la sediul Primăriei, pe 10 martie.
Este un proiect de anvergură, la care toți constănțenii sunt invitați să contribuie.
Partidul Național Liberal demonstrează încă o dată că pune dezvoltarea și investițiile în centrul tuturor deciziilor de la nivel local, fără a neglija însă nevoile și problemele cetățenilor”, a transmis deputatul Bogdan Huțucă.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top