Politic

Președintele PNL Constanța: Investițiile continuă în Constanța prin amenajarea pieței urbane de la gară

Bogdan Huțucă afirmă că investițiile continuă în Constanța, ducând astfel la renașterea și transformarea orașului, după o perioadă în care se pare că s-a evitat asumarea unor proiecte ample.

„Investițiile continuă în Constanța și, odată cu ele, renașterea și transformarea în bine a orașului care parcă prea mult a ocolit asumarea marilor proiecte.
După proiectele privind termoficarea, infrastructura rutieră sau reabilitarea, consolidarea și modernizarea școlilor și clădirilor publice din oraș, administrația locală liberală, condusă de primarul Vergil Chițac și de echipa de consilieri locali ai PNL, propune amenjarea pieței urbane din fața gării Constanța, un loc prea puțin valorificat în prezent, care poate schimba la față întreaga zonă atât din punct de vedere estetic, cât și funcțional.
Documentația propune reconfigurarea circulației, amenajarea de spații verzi și construirea unei parcări de mari dimensiuni, atât subterane, cât și supraterane. Totodată, faza inițială a proiectului propune păstrarea unui culoar între gară și bulevardul Ferdinand și construirea unor stații de ultimă generație, dedicate transportului în comun.
Primăria Constanța a lansat în dezbatere publică elaborarea Planului Urbanistic Zonal, iar ședința de dezbatere publică va fi organizată la sediul Primăriei, pe 10 martie.
Este un proiect de anvergură, la care toți constănțenii sunt invitați să contribuie.
Partidul Național Liberal demonstrează încă o dată că pune dezvoltarea și investițiile în centrul tuturor deciziilor de la nivel local, fără a neglija însă nevoile și problemele cetățenilor”, a transmis deputatul Bogdan Huțucă.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

To Top