Politic

Deputatul George Șișcu afirmă că PNL se concentrează pe sprijinirea acțiunilor executivului și pe implementarea obiectivelor PNRR

Astăzi, Partidul Național Liberal a organizat o ședință a Biroului Executiv pentru a analiza activitatea guvernului în calitate de partid de guvernare și pentru a stabili prioritățile legislative ale Parlamentului. În cadrul întâlnirii, s-a discutat despre importanța sprijinirii acțiunilor executivului și necesitatea de a îndeplini toate jaloanele stabilite prin Planul Național de Redresare și Reziliență (PNRR), pentru a asigura o creștere economică suplimentară și modernizarea unor domenii esențiale. Despre această ședință, deputatul George Șișcu a declarat:

„Am participat astăzi la ședința Biroului Executiv al Partidului Național Liberal, o întâlnire în care am analizat activitatea noastră, ca partid de guvernare, și am reafirmat faptul că sprijinirea acțiunilor executivului au prioritate în fața tensiunilor inerente care apar în interiorul oricărei coaliții.
Suntem concentrați pe îndeplinirea tuturor jaloanelor stabilite prin PNRR pentru a nu pierde nici un euro din finanțările care revin României. Acestea ne vor asigura o creștere economică suplimentară și ne vor garanta modernizarea unor domenii esențiale.
Criza generată de inflație și de prețurile uriașe la energie continuă să afecteze românii, însă Guvernul, prin măsurile luate, reușește să preia în parte această povară și să îi ajute îndeosebi pe cei mai vulnerabili dintre noi.
Am discutat, de asemenea, în cadrul acestei ședințe BEx despre agenda legislativă de pe ordinea de zi a Parlamentului și am stabilit o serie de priorități care urmează să fie implementate în ordinea de zi a ședințelor Camerei Deputaților și Senatului României”.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

To Top