Fără categorie

Preşedintele Israelului: ”Cumpărăm Manhattanul, Ungaria, România şi Polonia”

Senatorul Iulian Urban face publice afirmaţiile şocante ale oficialilor de la Tel Aviv

Pe site-ul senatorului PD-L, Iulian Urban, a fost publicată o informaţie, conform căreia jurnaliştii celui mai important cotidian ebraic au citat nişte declaraţii ce, cu siguranţă, vor stârni controverse în întreaga lume. Ziarul “Tel Aviv”, difuzat de “Yediot Haharonot” a publicat următoarele afirmaţii, referitoare la ţara noastră: ”România e în mâinile noastre! “Corupţia din România este o boală naţională. Cu bani putem pune în scaun pe oricine dorim noi. În România, salariul este numai un lucru de bază şi fiecare are preţul său”. 

Un articol de Andreea PAVEL

Acestea sunt declaraţiile deloc diplomate şi jenante pentru fiecare român ce mai păstrează un strop de demnitate, ale unui celebru avocat din Israel, Eitan Lapidot. Mai mult decât atât, însuşi preşedintele Israelului, Shimon Peres a dat o greutate şi mai mare afirmaţiilor avocatului, precizând într-un moment de modestie redusă la zero: ”Cumpărăm Manhattanul, Ungaria, România şi Polonia”. Tot ce ne rămâne de făcut este să aşteptăm cu interes reacţia şi replica Ministerului Afacerilor de Externe, dar şi ale preşedintelui şi  premierului României.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top