Opinii

”Ziua Murfatlar”, sărbătorită cu mare fast de locuitorii oraşului

Duminică, 13 septembrie a.c., locuitorii oraşului Murfatlar au sărbătorit cu mare bucurie festivităţile organizate cu prilejul ”Zilei Murfatlar”. Administraţia locală, reprezentată prin primarul Gheorghe Cojocaru, a găsit de cuviinţă să ofere localnicilor o zi numai a lor, în care să petreacă şi să uite de grijile cotidiene, alături de artişti de renume, invitaţi să încânte publicul întreaga seară.  Petrecerea a fost organizată în zona ANL-stadion, iar evenimentele organizate de Primărie s-au derulat pe întreaga durată a zilei. 

Un articol de Andreea PAVEL

În prima parte, spectatorilor li s-a oferit ocazia să cumpere produse de sezon la preţuri avantajoase. Acest lucru a fost posibil prin organizarea unui târg tradiţional ce şi-a găsit locul în zona stadionului. Mai pe înserat, toţi locuitorii oraşului au dat frâu liber voioşiei în cadrul unui spectacol de muzică populară şi uşoară. Aceştia s-au putut delecta ascultând şi fredonând piesele artiştilor prezenţi la eveniment. Printre aceştia s-au numărat şi Denisa, Nicu Albu, Aurel Sava, Florin Decuseară, Vacanţa Mică, Mariana Edulescu. Primarul Gheorghe Cojocaru a fost prezent pe toată durata evenimentelor alături de locuitorii oraşului Murfatlar. Aceştia s-au bucurat la unison de vremea frumoasă de toamnă, au dansat, au cântat, au împărtăşit impresii, într-un cuvânt au dat dovadă de voie bună şi spirit petrecăreţ. Edilul-şef n-a ţinut cont că după spectacol a fost nevoit să se întoarcă la muncă şi să plece în delegaţie, alături de ceilalţi primari de pe raza Zonei Metropolitane Constanţa, pentru a continua lucrările şi discuţiile referitoare la modernizarea condiţiilor de trai ale locuitorilor, şi a petrecut în mijlocul mulţimii. Acesta a ţinut să mulţumească sponsorilor care au pus la dispoziţia primăriei atât scena, cât şi celelalte construcţii anexe, dar şi cadourile şi tichetele gratuite împărţite celor prezenţi la eveniment, cu ajutorul cărora locuitorii s-au putut înfrupta din plin cu bucate alese.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top