Actualitate

Președintele Consiliului Județean Constanța, Marius Horia Țuțuianu a fost prezent la deschiderea Târgului de Turism al României de la București

Consiliul Județean Constanța este prezent la Târgul de Turism al României, ediția de toamnă, care se desfășoară la Romexpo, București. Standul Consiliului Județean Constanța are o suprafață de aproximativ 80 de metri pătrați. Printre co-expozanți se regăsesc: Muzeul de Științe ale Naturii Constanța, Muzeul de Istorie și Arheologie Constanța, precum și Primăria Municipiului Constanța. Ca și premieră la această ediție, pe lângă instituțiile amintite, va mai participa, în cadrul standului instituției noastre, și Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu Constanța.

De asemenea, alături de instituțiile publice participă și crame reprezentative constănțene. La deschiderea târgului, alături de reprezentanții Direcției de Turism și Coordonarea Instituțiilor de Cultură Subordonate a Consiliului Județean Constanța, a fost prezent și președintele Consiliului Județean, Marius Horia Țuțuianu.

„Participarea la Târgul de Turism al României este deja o tradiție pentru noi. Ca de fiecare dată, Consiliul Județean Constanța, împreună cu cele mai importante instituții de cultură subordonate, sunt prezente la acest târg pentru a promova atracțiile turistice pe care le are județul nostru. Vreau ca județul Constanța să aibe o vizibilitate din ce în ce mai mare, astfel încât numărul turiștilor să crească. Tradițiile, istoria, precum și varietatea formelor de relief fac ca această regiune să fie unică în România. Ne dorim să cointeresăm agențiile de turism, astfel încât ofertele din sezon să fie din ce în ce mai diversificate, atractive și competitive din punct de vedere al raportului calitate-preț. Cred în litoralul românesc și în regiunea Dobrogea, dar opțiunile de petrecere a concediilor trebuie să extinse și în extrasezon”, a declarat Marius Horia Țuțuianu, președintele Consiliului Județean Constanța.

La această ediție, instituția noastră va avea un infodesk cu pliante și albume de prezentare a județului, precum și materiale de promovare ale diverselor obiective turistice.

Târgul de Turism al României va fi deschis în perioada 14 – 17 noiembrie 2019, între orele 10:00-18:00, iar duminică 17 noiembrie, între orele 10:00-16:00.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top