Fără categorie

Președintele Consiliului Județean Constanța avertizează: ”de mâine se întorc ninsorile, nu vă puneți inutil viața în pericol”!

Potrivit datelor Administrației Naționale de Meteorologie – Centrul Meteorologic Regional Dobrogea, în județul Constanța, în perioada 16 – 17 ianuarie (luni și marți), sunt așteptate precipitații predominant sub formă de ninsoare, iar vântul va sufla slab şi moderat cu intensificări temporare noaptea, viscolind şi spulberând zăpada.

Prin urmare, președintele Consiliului Județean Constanța (CJC), Marius Horia Țuțuianu, a solicitat autorităților locale să ia masuri de precauție. „Am solicitat primarilor să asigure degajarea străzilor de zăpada existentă, astfel încât, dacă o să fie necesar, să putem acționa operativ cu utilajele de deszăpezire. În plus, am cerut autorităților locale să facă o evaluare a cazurilor medicale din fiecare localitate, astfel încât, dacă situația o va impune, în cursul zilei de luni să poată asigura internarea femeilor însărcinate în ultimul trimestru sau a bolnavilor cu afecțiuni cronice în cele mai apropiate unități medicale”, a declarat președintele CJC.
Nu în ultimul rând, acesta îi roagă pe locuitorii județului Constanța, ca săptămâna viitoare să evite deplasările. „În acest moment nu știm cât de puternice vor fi fenomenele meteo, însă ne așteptăm la căderi masive de zăpadă, precum și la viscol. Rog populația să țină cont de avertizările noastre și să nu își pună inutil viața în pericol”, mai spune președintele Consiliului Județean Constanța.
Vă reamintim că anul 2017 a debutat pentru Dobrogea cu un cod roșu de ninsoare și viscol, timp de câteva zile drumurile naționale și județene din Tulcea și Constanța fiind închise. De asemenea, populația s-a confruntat cu lipsa energiei electrice și a apei potabile. Și școlile din cele două județe dobrogene au fost închise din cauza condițiilor meteo nefavorabile, elevii urmând să înceapă cursurile pe data de 16 ianuarie.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top