Actualitate

Președintele CJ Constanța: „Sunt mândru de personalul medical. Sunteți EROII noștri!”

Președintele Consiliului Județean Constanța, Mariu Horia Țuțuianu, a postat un mesaj în care felicită cadrele medicale din județul Constanța și le mulțumește pentru eforturile depuse în lupta împotriva COVID-19. Țuțuianu spune că urmează o perioadă și mai dificilă și le asigură pe cadrele medicale de tot sprijinul său, amintind că a alocat fonduri pentru dotări suplimentare și echipamente:

Sunt cei pe care ne bazăm și în care ne punem încrederea de fiecare dată când avem o problemă de sănătate. Acum, mai mult decât oricând, sunt MÂNDRU DE PERSONALUL MEDICAL din județul Constanța. Vă sunt recunoscător că sunteți la datorie și că luptați pentru sănătatea oamenilor din Constanța. Vă mulțumesc din suflet! Știu că vine o perioadă și mai dificilă. Vă doresc să aveți multă PUTERE și SĂNĂTATE pentru a ieși învingători. Vă rog să contați pe sprijinul meu și vă asigur că vă voi fi alături de fiecare dată în lupta pe care o duceți cu acest dușman nevăzut. Am alocat fonduri pentru dotări suplimentare și echipamente. Voi face eforturi în continuare și vă voi susține necondiționat în lupta cu această pandemie. Sunt convins că vom trece și peste această criză, dar numai cu ajutorul vostru. Sunteți EROII noștri!!!

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top