Politic

Președintele CJ Constanța: Am votat cu gândul la familia, comunitatea și țara mea!

Președintele Consiliului Județean Constanța, Marius Horia Țuțuianu, a votat în această dimineață la Școala nr. 10 din cartierul Coiciu, alături de familie.

„Eu am votat! Am ales cu gândul la familia, comunitatea și țara mea! Președintele ales astăzi ne reprezintă pe toți și este esențial să ne respecte, să ne susțină și să își dorească să construiască o Românie din ce în ce mai puternică. Vă îndemn să votați cu inima, cu gândul la copii și nepoți, la o țară unită și egală cu celelalte state. Eu am votat pentru președintele în care am încredere că este alături de fiecare român și care se va lupta pentru ca nouă, tuturor, să ne fie mai bine! Decizia de astăzi este crucială! Votați românește, din inimă și suflet!”, a transmis la ieșirea din secția de votare Marius Horia Țuțuianu.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top